Wpis z mikrobloga

Ja p------ę zimóewczki to jest to. Po 4 latach na wielosezonowych jestem w ekstazie na zimówkach () j---c wielosezonowe opony, przestańcie cebularze zamulać na drodze #opony #motoryzacja
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RobinSchudl całe życie jeździłem na letnie / zimowe, a 4 lata temu kupiłem auto na nowiutkich całorocznych i od razu wiedziałem, że na tym gownie nie da rady na Słowację na narty jechać. Nie wiem, jakieś imperial, ale bieżnik zdecydowanie z tych zimowych. Na deszczu jak na lodzie, na śniegu jak na lodzie, na lodzie jak na lodzie, latem bez problemu
  • Odpowiedz
@Shimanko jeżdżę od paru lat na wielosezonowych po całej europie i nie wiem po co miałbym miec dwa komplety opon gdy te jedne sprawują się dobrze i w zimę i w lato. Byłem w lato w Chorwacji, byłem na jesieni we Włoszech, byłem w zimę na Słowacji. Jak sie człowiek nie zapuszcza niewiadomo gdzie to spełniają swoja rolę. Mam FWD auto.
  • Odpowiedz
@Shimanko:

pomyłka hyundai i weź się nie gotuj jak ludzie na tych wielosezonowych jeżdżą po 50 km/h na krajówkach, a bez problemu można 90 sobie jechać

Oni to jadą na 20-letnich letnich Dębicach albo innych chińczykach, a nie na normalnych wielosezonowych
  • Odpowiedz
@Shimanko @Shimanko Ja od tego sezonu zamieniłem Polarisy 5 na jakieś chińskie wielosezony z czystego lenistwa i dlatego że letnie były na śmietniku już. Zobaczymy xd Ale fakt że te zimówki szły jak wściekłe po śniegu.
  • Odpowiedz