Wpis z mikrobloga

Z tego, co widzę, Wisła wróciła do ustawień fabrycznych z zeszłego sezonu. Znowu grają tak samo, jak wtedy. Myslalem ze Polonia to wypadek przy pracy... Dobrze będzie, jeśli w tych trzech ostatnich meczach zdobędą cztery punkty - patrząc na ich progres, i tak będzie trzeba się cieszyć. Szkoda #wislakrakow #mecz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Xtreme2007: z Polonią zagrali dobry mecz, Polonia miała dużo szczęścia.
Dzisiaj nie gra się łatwo w takich warunkach, mimo tego liczę na zwycięstwo.
Już malkontenci po przegranej z miedzia i remisem z Odrą mówili że Wisła się kończy xd
Spokojnie.
  • Odpowiedz
  • 0
@varres: Co ty człowieku opowiadasz? Polonia zasłużenie wygrała. Wisła grała piach - tyle. Strzelili im gola z karnego, a normalnie skończyłoby się 2:0. Wisla nie miała żadnych akcji, chłopie. Byłem na tym meczu, chyba oglądaliśmy dwa różne spotkania.

Tu nie chodzi o bycie malkontentem, tylko o obiektywność - a nie opowiadanie farmazonów. Wisła grała najlepszą piłkę w Polsce latem, i we Wrzesniu: najbardziej widowiskową i najbardziej skuteczną. Ale teraz? Włączył
  • Odpowiedz
@Xtreme2007: a ty przez czarne okulary, na razie jedny naprawdę słaby mecz i zasłużenie przegrany to miedź

A na meczu z Polonią też byłem i nie wiem gdzie ty widziałeś te przewagę Poloni, no zagrali w miarę okej, ale przede wszystkim mieli dużo szczęścia bo dwie akcje dwa gole
  • Odpowiedz