Aktywne Wpisy

tesknilam_ +433
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +477
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Na wstępnie wybaczcie, że nie jestem drugim dymogennym Natanem, ale nie leży mi bicie rybami przeciwników (chociaż bardzo mnie to rozbawiło). Emocje już trochę opadły, narazie szykuje się chwila wolnego od przygotowań, więc może trochę częściej będę tu zerkał.
Doceniam bardzo słowa Koziolka i to, że pomimo wszystko potrafił przeprosić. A propos, chłopaki okazali się o wiele twardsi, niż myślałem i postawili opór. Wiem, że nie każdemu pasuje mój styl, ale nie mówię całkiem stop dymom, po prostu mimo starań daleko mi do niektórych zadymiarzy. Przy kolejnych walkach będę starał się robić coś oryginalnego i po swojemu, a nie tylko kopiować schematy. Czasem wychodzi, czasem nie, ale cel jest jeden, dostarczyć widzom emocje i rozrywkę.
Mam nadzieję, że naszą wczorajszą walką nadrobiłem chociaż część tych bezpłciowych pojedynków i konferencji, których ostatnio nie brakowało!
Dziękuję za wsparcie i pozdrawiam, awiam awiam awiam...!!!!
#famemma #freakfight #primemma #sportywalki
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora