Wpis z mikrobloga

Cześć Wykop tu Gleba, pozdrawiam z soru.

Na wstępnie wybaczcie, że nie jestem drugim dymogennym Natanem, ale nie leży mi bicie rybami przeciwników (chociaż bardzo mnie to rozbawiło). Emocje już trochę opadły, narazie szykuje się chwila wolnego od przygotowań, więc może trochę częściej będę tu zerkał.

Doceniam bardzo słowa Koziolka i to, że pomimo wszystko potrafił przeprosić. A propos, chłopaki okazali się o wiele twardsi, niż myślałem i postawili opór. Wiem, że nie każdemu pasuje mój styl, ale nie mówię całkiem stop dymom, po prostu mimo starań daleko mi do niektórych zadymiarzy. Przy kolejnych walkach będę starał się robić coś oryginalnego i po swojemu, a nie tylko kopiować schematy. Czasem wychodzi, czasem nie, ale cel jest jeden, dostarczyć widzom emocje i rozrywkę.

Mam nadzieję, że naszą wczorajszą walką nadrobiłem chociaż część tych bezpłciowych pojedynków i konferencji, których ostatnio nie brakowało!
Dziękuję za wsparcie i pozdrawiam, awiam awiam awiam...!!!!

#famemma #freakfight #primemma #sportywalki
patrykgleba94 - Cześć Wykop tu Gleba, pozdrawiam z soru. 

Na wstępnie wybaczcie, że ...

źródło: image

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 24
@patrykgleba94: Może dużej konkurencji nie było ale chyba największa Persona z wszystkich występujących na tej gali. Tzn zaprezentował się najlepiej. Przyłożył się do konferencji i programów l.
  • Odpowiedz
spoko gość jesteś, ale spustu z wykopu nie uświadczysz nigdy, nie marnuj czasu na friki tylko bij się zawodowo bo charakter jest, ale nie na zapewnianie rozrywki
  • Odpowiedz
@patrykgleba94: Troche nie rozumiem czemu nie wlatywałeś częściej kombinacją w sajczento przecież on był do odstrzału na pierwszego bo Cie tylko kąsał nic nie znaczącymi ciosami. 2-3 serie i by był liczony na bank.
  • Odpowiedz
@patrykgleba94 Mordo jak ty i tak najlepiej się zaprezentowałeś na konfach a i hitman i Johnny sins na plus mocno XD aż hitmana kupię sobie, ale walka to kocur jesteś i dobrze że zbiłeś ich aż ustawienia fabryczne im wrócily - props i zdrowiej tam 💪
  • Odpowiedz
@patrykgleba94 obyś tylko nie skręcił z powrotem w stronę prawilnosci i kryminalnych tematów, jak wrzucałeś gangsterskie wywody na zmianę z filmikami z synem na tiktoka to sobie myslalem, ze niezły jesteś matoł. Jest lepiej, rozwijasz się, juz wiesz co jest grane w życiu, ludzie Cie zaczynają lubić, powodzenia. Poza tym gratuluję, dobre szoł
  • Odpowiedz
@patrykgleba94: musisz wyzbyc sie bycia sportowcem, nim już byłeś, to jest inna bajka tu trzeba przesunac granice i nie gryźć sie w język, im bardziej dojedzięsz typa na konfach i galach tym lepeij dla ciebie i widzów nie bój sie mówić. Jak chcesz byc prawilnikiem to możesz nim byc ale to ma prawilniak bez zasad
  • Odpowiedz