Wpis z mikrobloga

#famemma #danielmagical

Gość powinien być już dawno scancelowany z internetu, Babka mu umiera, a ten wstawia uśmiechnięte zdjęcia, a jacyś debile pewnie mu kase wysyłają i oglądają. Krecić monetyzacje na umierającej babce, to nie wiem jakim trzeba być ... To będzie kolejny plus jak udupią kicka za reklamowanie nielegalnych kasyn nie będzie wtedy go finansował.
marcin1983a - #famemma #danielmagical

Gość powinien być już dawno scancelowany z int...

źródło: ebfa04bd1705ca1994dee51d569137ea9ec26792b2dbcbeae865022091114f4e

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marcin1983a @SzpontOS a ja z roku na rok coraz bardziej sie zastanawiam w jak bardzo debilnym społeczeństwie żyje... juz mi brak slow, a nawet pojec by dobrze podkreślić głupotę ludzi, którzy wplacaja mu pieniadze
  • Odpowiedz
@mimik739: a czym się różnią fani grubasa od osranego mariusza ? jedni debile wpłacaja grubemu na wycieczki , a drudzy sponsorują chlanie patusa który ma na nich wy*** i robi z uposiami co tylko chce w dodatku za chwile przez to chlanie zabiorą mu majątek rodziców na które pewnie tyrali całe zycie, i jeden i drugi to scierwo i odpad spoleczny i takie ochłapy nie powinny byc podbijane w internecie
  • Odpowiedz
@mimik739:
Toć to pewne,jak Korkarza wtyczka xd
Do tego 100 storek z wymuszonym płaczem,jak to mamie wybacza,itp.
Donejtowa zbiórka na pomnik dla mamy.
Będzie się działo
  • Odpowiedz
Babka mu umiera, a ten wstawia uśmiechnięte zdjęcia, a jacyś debile pewnie mu kase wysyłają i oglądają.

@marcin1983a: Biorąc pod uwagę jak ekscytujesz życiem tucznika to głównie na gamoniach twojego pokroju on robi hajs xD

Przecież Tuczenko to właściwie najbardziej bystry umysł polskiej sceny influecnerów. Gość od ponad dekady DOSKONALE WIE KTO GO OGLĄDA, i jak robić szum wokół siebie. Myślisz że to przypadek że wrzuca fotę u-----y żarciem? Przecież
  • Odpowiedz