Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2066
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +401
źródło: 1000005415
Pobierz

Gdzie tu minusy?
#gielda
źródło: IMG_8960
Pobierz@sebastian-rogalski: A ty masz w poprzek, czy jak? Albo just the tip, jak z siostrą, albo po same bile jak z ciotką.
MicroStrategy owns 649,870 bitcoins as of Nov. 17, 2025. MicroStrategy states the average purchase price as $66,384.56 USD per bitcoin with a total cost of $33.139 billion USD.
co sie stanie z mstr jak bitkoin spadnie ponizej 66k? zabraknie jeleni, zabraknie tlenu. nie ma przypadków są tylko znaki: https://74944.substack.com/p/from-dot-com-crash-to-bitcoin-kingpin?utm_campaign=post&utm_medium=web
RSI to dno dna.
źródło: obraz
PobierzPożyczyli kupę kasy żeby kupić BTC. Jeżeli BTC spadnie np na 50k, będą musieli wyprzedawać te bitcoiny z ogromną stratą i MSTR spadnie do 0.
Kupiłem za grosze Put na 60 na marzec.
W drugą stronę może też być tak, że Trump ogłosi skup BTC przez państwo i poszybuje do góry.
Klasyczna ruletka.
I o to chodzi. Właśnie czekam na taki moment o którym piszesz. Zapewne wszyscy już o tym wiedzą i teraz szykują się na dalsze spadki.
W tym momencie szala przechyla się w stronę wzrostów.