Aktywne Wpisy

klaudia-hadalala +23
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz
lokomotyva +34
Oglądam skipujac tego gremlina z zatkanym nosem jak materiał komentuje o grach roku.
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem

Trafiła mi się okazja:
ASRock RX 6700 XT Challenger 12 GB ( ta z dwoma wentylatorami).
Cena 650 zł.
Sprawdzałem ją, wygląda na bardzo zdrową sztukę: Furmark (15 min): Max temperatura 69°C przy obciążeniu 99%.
GPU-Z: Pamięci samsung, chip power w stresie trzymał stabilne 186W, PCIe na pełnym x16.
Czy w tej cenie (650 zł) w ogóle się zastanawiać? Wiem, że to podstawowa wersja, ale przy tych temperaturach chyba nie ma sensu dopłacać 300 zł do trzech wentylatorów?
PS. Rozważałem przejście na AM5, bo 7500F chodzi po 440zl na pepperze, ale jak doliczyłem płytę i DDR5, to robi się 1500 zł vs grosze za upgrade AM4. Zestaw ma służyć głównie do cs2 i czasem Warzone.
#pcmasterrace #komputery #ryzen #amd
źródło: image_picker_FF1D5676-E56D-4947-AD1C-402BA8951112-74944-00000BB62C5F97E8
Pobierzopinia
@PanLodowegoOgrodu: zawsze możesz mi odstąpić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No, zważając, że najtańsze oferty używek to 800 zł to raczej nie ma nad czym się zastanawiać. Sam puściłem pół roku temu Sapphire Pulse RX 6700 XT za 800 zł, a ceny do dzisiaj się trzymają mocno (najwydajniejsza karta 12 GB Vram do Full HD obecnie z kart do 800 zł, bo druga najtańsza RTX 3060 12 GB jest