Aktywne Wpisy

MonazoPL +167
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
Medokin99 +372
#motoryzacja #honda
Nawiązując do wpisu
https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Chciałem
Nawiązując do wpisu
https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Chciałem
źródło: IMG_8742
Pobierz

Już wiem.
#kryptowaluty #bitcoin
źródło: image
Pobierzźródło: image
PobierzNic sie pod tym względem nie zmienilo tak samo jak i pod względem tego, ze ty bedziesz j---l na etacie u Janusza do glodowej emerytury w wieku 70 lat lub smierci zaleznie co nastąpi szybciej.
Jeszcze jakies pytania czy juz jesteś na bieżąco?
@jegertilbake: Widzisz. Tym się różnimy. Ja tam Wam życzę jak najlepiej. Jeżeli btc czy cokolwiek innego w co zainwestujecie wyskoczy na księżyc i będzie warte 2137 pierdyliardów USD to będę szczęśliwy.
Ty za to uważasz się za lepszego... Tylko jaki masz ku temu powód? Ludzie, którzy
Natomiast inna kwestia jest, ze powinieneś swoje zycie finansowo prowadzic tak, zeby Bitcoin co najwyzej przyspieszyl emeryture a nie
Mam krechę w top5 spłaconą w ponad połowie i zastanawiam się czy nie sprzedać tego w c--j w-----------c na wieś. A sprzedać teraz, póki jest cokolwiek warte. Robię w IT, ale widać dokąd to zmierza i raczej w top5 dobrze nie będzie. Głośno jest o Krakowie,
Bitcoin ma dopiero 15 lat, wszystkie moze sie dynamicznie zmienic tak jak sie dzieje z IT k ktorym wspominasz. Najpewniejsza strategia to
Ogólnie dla mnie etat zbyt ogranicza wolność w takich kwestiach a z IT jaka prace na wsi można dostać? xD na dzialalnosci jest minus taki, ze ciezej masz na poczatku, ale potem twoj "szef" jest zdecentralizowany pomiedzy klientow wiec nawet jak przyjdzie kryzys
Tu i tu niedługo praktycznie żadną. My się od prowincji, aż po centra miast z---------y outsourcingiem, który z wielu powodów pakuje walizę.