Wpis z mikrobloga

#kiszak Nie no, takiego wysrywu co ostatni kolega napisał dawno nie widziałem :D ale czego się nie robi zeby rumuna obronić przed jego własnymi słowami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Amebka - #kiszak Nie no, takiego wysrywu co ostatni kolega napisał dawno nie widziałe...

źródło: image

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Amebka: jak sie robi na klawiaturze te dlugie myslniki "--" ? bo jak ktos w komentarzu jakims to daje to od razu mam w glowie, ze chatGPT mu to napisal, bo taki myslnik jedynie wiem jak zrobic w edytorach tekstu, ale nie na samej klawiaturze
  • Odpowiedz
@Amebka: a o jakiej grze mowa tak w ogole? Bo akurat co do zasady to ten komentarz akurat bardzo dobry i ma sens. Jak chce sobie odpalic jakas prosta gierke AAA dla fabulki nie ma tam gameplayu to sie nie pultam, ze nie ma gameplayu. Ale jak odpalam gre, ktora jest reklamowana jako hardkorowy taktyczny rpg, a wszystko jest tu uproszczone, no to krytyka jest zasadna.
Co prawda do kiszaka
  • Odpowiedz
@Amebka: Przecież to debil jakiś jest. Bazując na przykładzie tej jego k#w@ jajecznicy, idąc jego tokiem myślenia jajecznica jeśli nie zrobisz jej sam jest analogicznym odpowiednikiem tego złego samograja.
  • Odpowiedz