Aktywne Wpisy

Umeraczyk +5
W ogóle baba z mieczem jest lepsza niż goła baba

Czy Srej Le jest dalej tak samo zakochana w panu Prezesie Adamie jak była, gdy się poznali w czasach przed otwarciem Polonii?
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka

https://www.radiowroclaw.pl/articles/view/155984/Na-AOW-zaraz-posypia-sie-mandaty-Odcinkowy-pomiar-predkosci-na-ostatniej-prostej
@ONWRO95: no niestety tak to wygląda na całym świecie, że drogi miejskie mają niższe prędkości dopuszczalne. Kwestią czasu jest kiedy serio obniżą najpierw do 110, a potem do 90.
Za to najbardziej wnerwiają kierowcy zestawów, bo jak tylko widzi wjazd, zmienia na środkowy, żeby nie musieć zwolnić choćby o jedno oczko - rzadko ci kretyni spojrzą porządnie w lusterka, żeby się upewnić, że nie mają nic na wysokości baku ciągnika. No i jeszcze te melepety, co nie potrafią wcisnąć gazu i wykorzystać całej
@Iudex: Raczej prawy ciężarówki, środkowy 100-110, a lewy 120 pojedzie. Gorzej jak któryś zaśnie i 110 pojedzie.
@Iudex To zapewne dlatego, że nikt od lat nie tłumaczy, że prędkościomierz w aucie zawyża prędkość i że polskie fotoradary i OPP mają tolerancję +10 km i jak się jedzie 120 na ograniczeniu do 120 to na mandat nie ma szansy.
@Darth_Gohan: ekhem, Wiedeń, ekhem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
100 to oni mają na chyba całej A12, bo "zanieczyszczenia". Myślałem, że mnie c--j strzeli, jak na pustej autostradzie musiałem jechać tak wolno przez całą Austrię
@Viking-: on jest wolny nawet w godzinach szczytu. Często prawym wyprzedzam debili ze środkowego
@ONWRO95: na A4 odcinkowy pomiar pomógł i jest znacznie lepiej, jak wszyscy przestrzegają przepisów. Na AOW powinni ustawić pomiary na każdym zjeździe, bo teraz będzie się miksował tranzyt przestrzegający przepisów z Wrocławiakami wyjeżdżającymi w połowie pomiaru i z--------------i ponad limit.