Wpis z mikrobloga

@gorzejbylo-brawobili Mnie przy takich pytaniach bardziej zastanawia, jakim cudem ludzie ktorzy nie radza sobie z matematyka z podstawowki doszli do momentu w zyciu, gdzie stac ich na wybudowanie domu. Tak samo jak te baby nabierajace sie na internetowe romanse z aktorami wysylajace oszustom 800k pln
  • Odpowiedz
@good: no zaskoczenie ze szkola nie jest potrzebna do zarabiania pieniedzy xD chlopie, kierowcy duzo zarabiaja, spawacze, hydrraulicy, wykonczeniowka, handel autami z zachodu(szczegolnie francja gdzie przy delikatnym uszkodzeniu idzie calka, znajomego brat prawie nowego kampera z FR wzial, nieuszkodzonego i zarobil na tym 100k a do tego ma firme budowlana(budowa autostrad i esek, tory kolejowe gdzie kosi miliony), no faktycznie trzeba znac matme jak masz czesto od tego ludzi
  • Odpowiedz
Mnie przy takich pytaniach bardziej zastanawia, jakim cudem ludzie ktorzy nie radza sobie z matematyka z podstawowki doszli do momentu w zyciu, gdzie stac ich na wybudowanie domu. Tak samo jak te baby nabierajace sie na internetowe romanse z aktorami wysylajace oszustom 800k pln

@good: Jakby życie premiowało ludzi z umiejętnościami, a nie ze znajomościami, to byśmy już na Marsa latali turystycznie, zamiast do Zakopanego jechać na wakacje.

W życiu
ExitMan - >Mnie przy takich pytaniach bardziej zastanawia, jakim cudem ludzie ktorzy ...
  • Odpowiedz