Wpis z mikrobloga

@enzojabol: Powinniśmy już dać Mentzenowi to czego chce, bo potem będziemy mieć krew niewinnych ludzi na rękach.
Jeżeli po pociągu towarowym/torach premier rp łamiącym się głosem powtarzał to w co Konfederacja chcę żebyśmy uznali za prawdę (że to Ukraińcy wysadzali czyli notabene Ukraina, a nie Konfederacja) to pomyślcie o tym kto pod stołem i jak potężne rozdaje karty!
W każdych kuluarach mówi się, że to oni, a oni uśmiechają się
  • Odpowiedz
Chcieli wysadzić pociąg Warszawa - Dęblin. W Warszawie widziano wielu polityków Konfederacji przed odjazdem pociągu, ale żaden nie wsiadł... Nic nie sugeruję, no ale podejrzane.
  • Odpowiedz
@enzojabol: na c--j oni w ogole tak jezdza? :P Kto daje na to hajs. Przeciez zoorganizowanie takiego spotkania to z 10k minimum. 230k na sam pazdziernik. Widze ze podczas obrad w sejmie wyjazdow brak ale kiedy on pracuje jak albo siedzi za sejmowa lawa albo jezdzi c--j wie gdzie tory wysadzac i dywersje szykowac
  • Odpowiedz
@enzojabol: chłopie ostro masz zryty beret xD kto cię zrobił? Pomszczę cię 😆 you made my day. Nawet moja różowa się śmieje, że takie debile oddychają xD

Psychiatryk ma się tu dobrze ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 1
@ShawnSpencer psychiatryk to jest dla tych którzy nie łączą oczywistych faktów w jedną całość. Trzeba być ślepym lub szalonym żeby tego nie widzieć. Horoszcz już czeka na ciebie i twoją narzeczoną.
  • Odpowiedz