✨️ Dlaczego nie ma młodzieży na wykopie?Ⓘ Skończcie z pisaniem, że na wykopie to piszą gówniarze i żeby lepiej odrobili lekcje przed przyrką. Ja wiem, że to takie żarty, ale nie są zabawne, bo nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Na wykopie siedzą głównie ludzie urodzeni w latach 80 i 90 (i trochę takich 00, ale już pełnoletnich). Oczywiście młodsi i starsi też są, ale zwłaszcza tych pierwszych jest tu mało. Czym ten portal miałby przyciągnąć młodzież szkolną?
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Skończcie z pisaniem, że na wykopie to piszą gówniarze i żeby lepiej odrobili lekcje przed przyrką. Ja wiem, że to takie żarty, ale nie są zabawne, bo nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Na wykopie siedzą głównie ludzie urodzeni w latach 80 i 90 (i trochę takich 00, ale już pełnoletnich). Oczywiście młodsi i starsi też są, ale zwłaszcza tych pierwszych jest tu mało. Czym ten portal miałby przyciągnąć młodzież szkolną?
#zalesie #boldupy #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt