Aktywne Wpisy

cult_of_luna +143
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz
Dzisiaj wracam sobie od koleżanki na Bemowie do samochodu szybkim krokiem, bo zimno, a kurtka jeszcze nie zimowa i widzę trójkę młodych ludzi na ok. koło 20 lat jak we dwóch pchają samochód, a jedyna kobieta w tym towarzystwie próbuje go odpalić - bezskutecznie. Ogarnąłem szybko swoje auto, podjechałem, zaproponowałem, że mam kable i mogę im pomóc jeśli to akumulator padł. Bardzo się ucieszyli, powiedzieli, że już od 40 minut walczą z

Mam 34 calowy monitor i przydałoby się jakieś ogarnięte, ciepłe oświetlenie żeby po prostu było przytulnie i przyjaźnie dla oczu. Ledy wokół blatu + lampa ekranowa (ta zakładana od góry) ?? czy po prostu jakaś odpowiednia stojąca lampka? Jakie macie doświadczenia w tych tematach? Co dla was najlepiej działa?
#pcmasterrace może też #pracait
@cl_master: zgaszone światło i chłodne światło monitora
@niedorzecznybubr: Twoje oczy musza Cie bardzo nie lubic za to :P
Jest sporo debilnych przepisow BHP ale ten o oswietleniu stanowiska pracy przy komputerze do nich akurat nie nalezy :D
@gorzki99: swoją drogą mam wadę -10.50 także ten
@niedorzecznybubr: 10??? Sporo :P Ja teraz do widzenia z bliska uzywam okularow +2,5.
Ja se wzrok wlasnie zajechalem przez siedzenie po ciemku przed kompem (no ale pesel tez swoje robi :P)
Nikt Ci nie kaze miec zoltego cieplego. Chodzi o to zeby stanowisko bylo jasne a nie zeby oczy dostawaly prosto z monitora. Jak masz otoczenie jasne to oczy inaczej reaguja niz jak
- to są dwa niezależne źródła światła można włączyć jeden włączyć drugi albo niezależnie sterować jasnością i kolorem
- z kuponem zapłaciłem te ~105 PLN
Quntis
źródło: temp_file7551114510006443530
Pobierzźródło: temp_file3571347928130116768
Pobierz