Maćkowi z czatu usuwają kanał za przeróbki - łolaboga, skandal! Drwalowi usuwają filmik za przeróbkę - hehe dobrze mu tak.
Zalatuje hipokryzją bo wychodzi na to że jesteście za nadużywaniem systemu gdy wam to pasuje. Czyli robicie to samo co kiszak placzący o „early access” a sam wrzucający filmiki z „pierwszeństwem dla wspierających”. ¯\(ツ)/¯
I na koniec oczywiście „kolega drakula dobry, który usuwa kanały” - czy przegapiłem filmik, w którym drwal pochwala coś takiego? Bo inaczej to „guilt by associacion”, czyli forma manipulacji ( ͡º͜ʖ͡º)
@greedy_critic: Drwalowi to ogólnie przydałoby się zamknąć kanał, a jego samego wysłać do Choroszczy ( ͡°͜ʖ͡°). Sama ewolucja miniaturek, pomijając nawet odklejoną zawartość materiałów, wygląda jak case człowieka pogrążającego się w psychozie
@Eksagnem miniaturki clickbaitowe, ale w większości przypadków ma rację + nie robi „reaction contentu” ( ͡º͜ʖ͡º) to że tobie podoba się woke w grach/serialach nie znaczy że innym też musi
@greedy_critic: Gość to idealny przyklad popkulturowego szura ktory zamiast nazywac rzeczy po imieniu doklada wszedzie to ze „WOKE NISZCZY KULTURE” albo p---------e, że w swiecie fantasy ludzie czarnoskórzy nie pasuja bo tak.
@greedy_critic J---c j-----e, ale usuwanie jego filmikow w ktorych to po raz 2137 placze o filmie dla dzieci czy innym netflixie to mimo wszystko przesada.
@greedy_critic: Wywalone na drwala, facet jedyne co potrafi to monetyzować negatywne uczucia identycznie jak koledzy ludolodzy. Na 20 ostatnich filmów tylko 4 jest o czymś pozytywnych, pozostałe 16 to jest standardowe płakanie i grzmienie z ambony. Zamiast szukać dla swojej widowni czegoś dobrego, żeby mieli co obejrzeć/pograć, to woli po raz 2137 opowiadać jak to wszystko upada.
@Danzuo dokładnie, a ja atora nie oglądam i nie płaczę „jak on śmie zbierać wyświetlenia na negatywnych emocjach”. No ale też nie jestem płatkiem śniegu, więc… ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@greedy_critic: Ja też nie oglądam Atora i nie wchodzę też na tag poświęcony Atorowi, żeby swoje żale przelewać na wykopkowych tagowiczów ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Danzuo jesteśmy na tagu #drwalrebajlo czy na tagu #kiszak? ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) No chyba że twierdzisz że tag #kiszak który ma nick „kiszak” w nazwie (nawet nie ludolodzy) jest poświęcony drwalowi. Jak masz pretensje że ktoś pisze na złym tagu to pisz je do
@greedy_critic: Ja polecam zapoznać się z tym materiałem, konkretnie od 46:45, gdzie zaczyna się temat Drwala.
IMO ciekawie przedstawiony problem, że tu wcale nie chodzi o to czy ktoś potępia tzw. "WOKE" tylko jak to robi i czy kieruje się faktycznym zamiłowaniem do popkultury czy po prostu jest łasy na kontrowersje i kliki
@greedy_critic: Człowieku o czym Ty gadasz?Wykopków są setki a kiszak jeden.Go można nazwać hipokrytą bo sam odpowiada za swe czyny.Wykopków jest wiele i nie każdy jest hipokrytą czy toksykiem jak kiszak.
@Eksagnem ja polecam sekcję komentarzy, gdzie ten pan zostaje wyjaśniony. Jako dowód na manipulacje drwala przedstawia manipulacje tyle że w drugą stronę ( ͡º͜ʖ͡º)
Jak usłyszałem „żeby oceniać the marvels, trzeba było zaglądnąć za kulisy i dlaczego produkcje marvela mają tak ciężko w życiu” to już nie mogłem dalej oglądać, bo żenadometr wybił poza skalę.
@rolek2145 hipokrytami jest te 26 osób które polajkowało wpis dupologa. Jeśli do nich nie należysz to i wpis nie jest skierowany do ciebie. Pozdrawiam ( ͡º͜ʖ͡º)
@greedy_critic: Nie mówię, że tam wszystko w tym materiale jest obiektywnie przedstawione, szczególnie że autor zdaje się być trochę lewoskrętny, ale to jak Drwal zaczyna popadać w obłęd mniej więcej od 2 sezonu Wiedźmina i zamiast być krytyczny staje się po prostu chamski i uprzedzony akurat widać bardzo ładnie
@greedy_critic: oczywiście, że scam, bo kanał kiszuli i wszystkich podobnych odtwarzaczy już dawno nie powinny istnieć. Oni dosłownie zarabiają na kradzieży, tylko nikt z nimi nie będzie biegał po sądach. Gdyby dwarf j-----o obejrzał całego wiedźmina na youtubie i go komentował na bierząco to kanału by nie miał po 3 minutach. To jest dosłownie to co robią odtwarzacze i to nie jest żadne prawo cytatu.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Maćkowi z czatu usuwają kanał za przeróbki - łolaboga, skandal!
Drwalowi usuwają filmik za przeróbkę - hehe dobrze mu tak.
Zalatuje hipokryzją bo wychodzi na to że jesteście za nadużywaniem systemu gdy wam to pasuje. Czyli robicie to samo co kiszak placzący o „early access” a sam wrzucający filmiki z „pierwszeństwem dla wspierających”. ¯\(ツ)/¯
I na koniec oczywiście „kolega drakula dobry, który usuwa kanały” - czy przegapiłem filmik, w którym drwal pochwala coś takiego? Bo inaczej to „guilt by associacion”, czyli forma manipulacji ( ͡º ͜ʖ͡º)
#kiszak
źródło: image_picker_730A393B-F6F4-49CF-8DF0-487D0548C962-40478-00000E4CEAABA202
Pobierzźródło: IMG_3044
Pobierzźródło: image
PobierzJak masz pretensje że ktoś pisze na złym tagu to pisz je do
IMO ciekawie przedstawiony problem, że tu wcale nie chodzi o to czy ktoś potępia tzw. "WOKE" tylko jak to robi i czy kieruje się faktycznym zamiłowaniem do popkultury czy po prostu jest łasy na kontrowersje i kliki
Jak usłyszałem „żeby oceniać the marvels, trzeba było zaglądnąć za kulisy i dlaczego produkcje marvela mają tak ciężko w życiu” to już nie mogłem dalej oglądać, bo żenadometr wybił poza skalę.
Oni dosłownie zarabiają na kradzieży, tylko nikt z nimi nie będzie biegał po sądach.
Gdyby dwarf j-----o obejrzał całego wiedźmina na youtubie i go komentował na bierząco to kanału by nie miał po 3 minutach.
To jest dosłownie to co robią odtwarzacze i to nie jest żadne prawo cytatu.