Aktywne Wpisy

Sonny86 +352
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Essapierds2007 +117
Wykopki be like Łeee doktory i #programista15k są na #b2b i trzeba im tego zakazać, niech płacą podatki!
Tymczasem w branży #nieruchomosci ekipa wykończeniowa domu na czarno bez faktury bierze za robocizne 50k, stolarz 100k na czarno, ale to #b2b jest złe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tymczasem w branży #nieruchomosci ekipa wykończeniowa domu na czarno bez faktury bierze za robocizne 50k, stolarz 100k na czarno, ale to #b2b jest złe ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Maćkowi z czatu usuwają kanał za przeróbki - łolaboga, skandal!
Drwalowi usuwają filmik za przeróbkę - hehe dobrze mu tak.
Zalatuje hipokryzją bo wychodzi na to że jesteście za nadużywaniem systemu gdy wam to pasuje. Czyli robicie to samo co kiszak placzący o „early access” a sam wrzucający filmiki z „pierwszeństwem dla wspierających”. ¯\(ツ)/¯
I na koniec oczywiście „kolega drakula dobry, który usuwa kanały” - czy przegapiłem filmik, w którym drwal pochwala coś takiego? Bo inaczej to „guilt by associacion”, czyli forma manipulacji ( ͡º ͜ʖ͡º)
#kiszak
źródło: image_picker_730A393B-F6F4-49CF-8DF0-487D0548C962-40478-00000E4CEAABA202
Pobierzźródło: IMG_3044
Pobierzźródło: image
PobierzJak masz pretensje że ktoś pisze na złym tagu to pisz je do
IMO ciekawie przedstawiony problem, że tu wcale nie chodzi o to czy ktoś potępia tzw. "WOKE" tylko jak to robi i czy kieruje się faktycznym zamiłowaniem do popkultury czy po prostu jest łasy na kontrowersje i kliki
Jak usłyszałem „żeby oceniać the marvels, trzeba było zaglądnąć za kulisy i dlaczego produkcje marvela mają tak ciężko w życiu” to już nie mogłem dalej oglądać, bo żenadometr wybił poza skalę.
Oni dosłownie zarabiają na kradzieży, tylko nikt z nimi nie będzie biegał po sądach.
Gdyby dwarf j-----o obejrzał całego wiedźmina na youtubie i go komentował na bierząco to kanału by nie miał po 3 minutach.
To jest dosłownie to co robią odtwarzacze i to nie jest żadne prawo cytatu.