Aktywne Wpisy

bArrek +140
Do j-----j pracy jutro

karolina-oska +45
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

tak tak, i płacząc w poduszkę na pocieszenie przypomina sobie, ze przynajmniej nie jest z takim błędem matki natury jak @scotieb
Za to ten prawo to już wspaniały pod każdym względem, wiadomo
A potem płacz " gdzie są prawdziwi faceci"?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ja sie kiedyś umówiłem z popierdzielona feministka-hipokrytka. Rozmawialiśmy kilka godzin i ciagle punktowałem jej podwójne standardy i hipokryzje. Na koniec zaprosiła do siebie na noc xdd
@Coopshtyl i co, przestała być feministką i macie teraz konserwatywny dom i trójkę dzieci?
@WiecznySingielprzed30: nie. i nie, nie wyślę ci zdjęcia do celów masurbacyjnych
Nie schlebiaj sobie, ja mam znacznie bardziej interesujące obiekty do tych czynności (i to nie rękoma oraz nie osobiście), od sfrustrowanego randomowego femoida z zaburzeniami psychicznymi z wykopu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@scotieb: 'ogólnie jestem pro eko i anty kapitalizm no wiesz, trzeba dbać o przyszłe pokolenia i być przeciwny uciskowi co nie'
No i tymczasem co roku kolejne ajfony :D
@Coopshtyl: ok oski
@NijuGMD: No morda sie wylosowala dobrze wiec oski, wiesz jak to jest, ale lubie ludzi z tego tagu + uwazam, ze bardzo czesto maja racje
@Cadfael: Chyba nie sadzisz, ze chcialem z nia jakikolwiek kontakt dalej miec. 32 letnia (wtedy) kobieta o intelekcie 8 latki. Potem jeszcze mi na tinderze spamowala z zazdroscia,