✨️ Jak szybko znaleźć pracę w Warszawie?Ⓘ W jakich dziedzinach mogę szukać pracy w #warszawa, jeśli szukam zarobku od ręki i czegoś niezobowiązującego, a próg wejścia jest niski? Nie zrozumcie mnie źle, jestem wykształcony, mam swoja specjalizację "biurową", a aktualnie szukam pracy w swojej branży. Ale korzystając z wolnego czasu chciałbym po prostu dorobić gdzieś indziej, ponieważ wiem, że z szukaniem pracy mi się zejdzie, rachunki płacić trzeba, a nie chcę się zapożyczać (zasiłek mi nie przysługuje).
Jedyne warunki, by nie była to ciężka praca fizyczna (problemy z kręgosłupem - niewidoczne, ale nie mogę nosić ciężarów) oraz żeby nie wymagała mega przytłaczającego kontaktu z klientem jak call center, czy gastro. Absolutnie nie mam problemu z tym, że to będzie praca o niskim prestiżu i poniżej zarobków marzeń, ja po prostu chcę dorobić. Jak wpadnie jakaś dniówka za 8h 200-300 to będzie super, albo nawet połowa tego na 1/2 etatu - zawsze lepsze to niż siedzenie w domu. Z racji, że to praca tymczasowa na 3 miesiące chodzi o coś co mnie jakoś nie przywiąże bardzo, ale też nie będzie kołchozem. Niestety jestem tuż po 26 i już po studiach.
@mirko_anonim agencje pracy na olx szukaja, z tym że wiele z nich ma tych samych dużych klientów (np fabryka) ale teraz sklepy będą szukać na dokładanie towaru bo święta, nie tylko ciężkie rzeczy bo dekoracje świąteczne to też masa rzeczy. magazyny teraz paczki wysyłają. spedycja nieraz szuka ludzi do sortowania paczek ale to głównie w nocy praca. ogarnij co masz w okolicy np centrum logistyczne i przejdź się osobiście może szukaja
W jakich dziedzinach mogę szukać pracy w #warszawa, jeśli szukam zarobku od ręki i czegoś niezobowiązującego, a próg wejścia jest niski? Nie zrozumcie mnie źle, jestem wykształcony, mam swoja specjalizację "biurową", a aktualnie szukam pracy w swojej branży. Ale korzystając z wolnego czasu chciałbym po prostu dorobić gdzieś indziej, ponieważ wiem, że z szukaniem pracy mi się zejdzie, rachunki płacić trzeba, a nie chcę się zapożyczać (zasiłek mi nie przysługuje).
Jedyne warunki, by nie była to ciężka praca fizyczna (problemy z kręgosłupem - niewidoczne, ale nie mogę nosić ciężarów) oraz żeby nie wymagała mega przytłaczającego kontaktu z klientem jak call center, czy gastro. Absolutnie nie mam problemu z tym, że to będzie praca o niskim prestiżu i poniżej zarobków marzeń, ja po prostu chcę dorobić. Jak wpadnie jakaś dniówka za 8h 200-300 to będzie super, albo nawet połowa tego na 1/2 etatu - zawsze lepsze to niż siedzenie w domu. Z racji, że to praca tymczasowa na 3 miesiące chodzi o coś co mnie jakoś nie przywiąże bardzo, ale też nie będzie kołchozem. Niestety jestem tuż po 26 i już po studiach.
#pracbaza #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #praca #rekrutacja #pytanie #pytania
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt