Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +312
źródło: 1000015974
PobierzHej mirki i mirabelki. Dyskutujemy z żoną podział obowiązków i ten temat wraca regularnie. W sensie żona się nie zgadza na obecny i jest o to kłótnia. Zastanawiam się czy podział jest fair, czy nie. Jej obowiązki to pranie, gotowanie, sprzątanie - łazienki, odkurzanie oraz zmywarka. Żona nie pracuje, ale zajmuje się dwuletnim synem - przy czym ten obowiązek z nią dziele. Z mojej strony to ogarnianie sypialni z rana, segregacja i

W jakich dziedzinach mogę szukać pracy w #warszawa, jeśli szukam zarobku od ręki i czegoś niezobowiązującego, a próg wejścia jest niski? Nie zrozumcie mnie źle, jestem wykształcony, mam swoja specjalizację "biurową", a aktualnie szukam pracy w swojej branży. Ale korzystając z wolnego czasu chciałbym po prostu dorobić gdzieś indziej, ponieważ wiem, że z szukaniem pracy mi się zejdzie, rachunki płacić trzeba, a nie chcę się zapożyczać (zasiłek mi nie przysługuje).
Jedyne warunki, by nie była to ciężka praca fizyczna (problemy z kręgosłupem - niewidoczne, ale nie mogę nosić ciężarów) oraz żeby nie wymagała mega przytłaczającego kontaktu z klientem jak call center, czy gastro. Absolutnie nie mam problemu z tym, że to będzie praca o niskim prestiżu i poniżej zarobków marzeń, ja po prostu chcę dorobić. Jak wpadnie jakaś dniówka za 8h 200-300 to będzie super, albo nawet połowa tego na 1/2 etatu - zawsze lepsze to niż siedzenie w domu. Z racji, że to praca tymczasowa na 3 miesiące chodzi o coś co mnie jakoś nie przywiąże bardzo, ale też nie będzie kołchozem. Niestety jestem tuż po 26 i już po studiach.
#pracbaza #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #praca #rekrutacja #pytanie #pytania
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt