Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dogecoin: istnieje damski przegryw i znam kilka takich przypadków. Na przykład moja kuzynka. 23 lata, choroba jakaś tam (w sensie jest normalna ale przez chorobę jest otyła). Żadnych imprez, nigdzie nie wychodzi. Jest na każdym rodzinnym spotkaniu, czy w sobotę czy niedzielę. Znajomych z tego co wiem chyba też brak.

To takie p---------e przegrywow. Ja tam spotkałem kilka przegrywek.

A co do tego obniżania wymagań... To samo można powiedzieć o
  • Odpowiedz
@Synco: prawdziwy przypadek tycia przez choroby to sa promile o ile nie dziesiate czesci promila, ona po prostu za bardzo lubi fast foody i slodycze i pewnie nie liczy w ogole kalorii (3 łyżki cukru do kawy, "dietetyczna" coca cola, a-----l i tak dalej)
  • Odpowiedz
@git_commit: ty intzelu nie rozumiesz że ona ma te Hiroszimo czy inną chorobę i to jej zaburza przemianę materii i nawet jakby miała deficyt kaloryczny i idealnie dobraną dietę to by była gruba? Nawet jakby nic nie jadła to by miała bebzon wywalony jak te głodujące dzieci z Afryki. Doucz się nauki i nie obrażaj kobiet dobre???
  • Odpowiedz
@Synco:

wiem jaka jest jej sytuacja. 1 do 1. I na tym zakończe.

Wszyscy wiemy jaka jest sytuacja, jest gruba, wszyscy jej się gapią na bebech bo jest kurde gigantyczny. A jak zechce jej się znaleźć męża to i tak znajdzie, i na tym zakończę.
  • Odpowiedz
@Synco: typie, wiesz o tym, że gdybyś wziął tę twoją kuzynkę do piwnicy, zrobił jej deficyt kaloryczny to ona byłaby normalnie szczupłą laską. Tam z reguły jest lenistwo i zaburzenia osobowości, rzadko depresja. A co do tego, że grube się Tobą interesują ale one tak jak Ty nie interesują się związkiem na zasadzie, że Ty im się podobasz bo one chcą gości 10/10 tylko szukają zdesperowanego beciaka żeby miał kto
  • Odpowiedz
@Dogecoin: tak piszecie, że przegryw tylko wsród facetów etc. A tu wychodzi na to, że chyba żaden z was prawdziwym przegrywem również nie jest.
jeden okazuje się, że ruchał,
drugi miał dziewczynę,
trzeci ma formę,
czwarty ma super pracę na kasę lepszą niż ja i większość "normików",
piąty ma takie zasiłki, że ma więcej do wydania + mama mu wszystko robi, jedzonko etc.,
szósty wygląda jak chad.
  • Odpowiedz
drugi miał dziewczynę

jakieś 18 lat temu miałem dziewczynę 3/10. jestę czadę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz