Wpis z mikrobloga

Potrzebuję porządnego materaca, najlepiej tak do tysiaka lub trochę ponad jeśli rzeczywiście będzie coś wartego uwagi. Nic marketowego. Ważę ok. 60kg. Co myślicie o materacach Hilding, dałoby radę? Jak tak czytam to do mojej wagi odpowiedni byłby miękki ale miękkie są strasznie drogie więc celuję w średnie.
#materac #sen #materace
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Theobromine: nie oszczedzaj na tym, materac kupuje sie raz na dlugie lata, ja sie szarpnalem na taki za 3k i bardzo zadowolony jestem. k---a w c--j zadowolony jestem. zawsze spalem na jakichś leżankach jak świnia w chlewie a dzisiaj mam piękny materac piankowy. nienawidze na wakacje jezdzic bo tam trafiam znowu do c-------o lozka. ok to tyle
  • Odpowiedz
@Theobromine: W tej cenie nie da się nawet wyprodukować porządnego materaca, dlatego marketowe marki muszą ciąć koszty na pianie (najczęściej pianka T o bardzo niskiej gęstości). Efekt jest taki, że materac szybko siada i nie daje realnego wsparcia, niezależnie od wagi. Warto dołożyć do czegoś sprawdzonego, bo różnica w komforcie i trwałości jest ogromna.
  • Odpowiedz