Aktywne Wpisy

Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

annlupin +25
siedze se jusz może film obejrze nie wiem a co uwas
źródło: annlupin098734
Pobierz

źródło: temp_file983290856743505845
Pobierzźródło: hq720
Pobierz@haabero: Wcześniej myślałeś że to taki zajebiście wielki czarny kamień? xD
@Niewiemja @haabero Też dotąd myślałem, że to taki zajebiście wielki kamień ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: Black-Stone-at-the-Kaaba-2
Pobierz@haabero: w którym miejscu, bo ja go nie widzę? xD To coś czarnego w tym białym?
@haabero Prawdziwy kamień to w ogole prawdopodobnie nie jest kamień tylko szkło w kawałkach i ma ok. 20 cm. Ale tak - jest w tam w rogu.
@haabero Prawdziwy kamień to w ogole prawdopodobnie nie jest kamień tylko coś szkłopodobnego w kawałkach. Ale tak - jest w tam w rogu. Pół metra może mieć całość, ale poszczególne kawałki tego nibykamienia są mniejsze.
@bregath tak, to to srebrnej ramce
źródło: temp_file803387981826605441
Pobierz