@R_O_T_T_E_N: Idealny obrazek, bo tak właśnie widzę wyznawców kultu Gabena ( ͡º͜ʖ͡º) @Niewiemja @haabero Też dotąd myślałem, że to taki zajebiście wielki kamień ( ͡°ʖ̯͡°)
swoją drogą ostatnio się dowiedziałem, że to co widzimy to jest płachta na budynku a prawdziwy kamień ma może pół metra i jest w rogu XD
@haabero Prawdziwy kamień to w ogole prawdopodobnie nie jest kamień tylko coś szkłopodobnego w kawałkach. Ale tak - jest w tam w rogu. Pół metra może mieć całość, ale poszczególne kawałki tego nibykamienia są mniejsze.
źródło: temp_file983290856743505845
Pobierzźródło: hq720
Pobierz@haabero: Wcześniej myślałeś że to taki zajebiście wielki czarny kamień? xD
@Niewiemja @haabero Też dotąd myślałem, że to taki zajebiście wielki kamień ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: Black-Stone-at-the-Kaaba-2
Pobierz@haabero: w którym miejscu, bo ja go nie widzę? xD To coś czarnego w tym białym?
@haabero Prawdziwy kamień to w ogole prawdopodobnie nie jest kamień tylko szkło w kawałkach i ma ok. 20 cm. Ale tak - jest w tam w rogu.
@haabero Prawdziwy kamień to w ogole prawdopodobnie nie jest kamień tylko coś szkłopodobnego w kawałkach. Ale tak - jest w tam w rogu. Pół metra może mieć całość, ale poszczególne kawałki tego nibykamienia są mniejsze.
@bregath tak, to to srebrnej ramce
źródło: temp_file803387981826605441
Pobierz