Wpis z mikrobloga

#silownia #kontuzje #trening #lokiectenisisty #reka #lokiec

Cześć są może jakieś preparaty naprawiające łokieć tenisisty ? Mam naderwane naciągnięte te przyczepy byłem na USG i chodzę do fizjo na ten łokieć na zabiegi jakieś fale uderzeniowe ale zabardzo nic nie pomaga. Biorę glukozaminy jakieś różne różności na stawy ścięgna i nic nie pomaga a do tego mam jeszcze pracę czysto fizyczną. Są może jakieś super środki albo zastrzyki co mi to zregenerują ? Nawet na siłownię zabardzo nie mogę iść i ciągle czuję ten ból. Boję się , że wróci a niedawno miałem ostry stan zapalny nawet paleni z jajecznicą nie mogłem podnieść

Proszę o pomoc i dziękuję :(
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wypokowicz93: spróbuj jeszcze suche igłowanie, ale muszę cię zmartwić, bo też zmagam się, ale z łokciem golfisty i tylko długotrwałe ćwiczenia fizykalne cokolwiek pomagają :/
  • Odpowiedz
  • 0
@Konkol: Pani mi mówi, że dopóki nie przywitanie mnie boleć powiedzmy samo z siebie albo przy prostych czynnościach to mam nie robić żadnych ćwiczeń bo nie daje szansy tym włókna się zrosnąć i naprawić
  • Odpowiedz
  • 0
@Poemat: zapalenie ścięgien prostowników już mi minęło bo miałem wcześniej obrzęk i ból teraz mam lekki tylko ból. A czy naderwane? Nie wiem Pani nic nie mówiła k naderwaniu tylko o tym zapaleniu te naderwanie to już sam dodałem. No bo chyba trochę się uszkodziły prawda? Czy źle myślę
  • Odpowiedz