Wpis z mikrobloga

@NetworkCartoon: ludzie to są takie mało skomplikowane stworzenia, po prostu wybierasz stronę, dołączasz do hivemindu i masz w------e na rzeczywistość. Tacy białorycerze np. wszyscy zapodają dokładnie ten sam tekst o myciu się i bezmyślnie po sobie to powtarzają, niesamowite.

Ilu znacie młodych facetów, którzy na serio się nie myją? Pewnie paru się trafi, ale czy to jest jakiś powszechny problem? No właśnie...
  • Odpowiedz
@NetworkCartoon: jeszcze historyjka z mojego życia: od trzynastego do dwudziestego drugiego roku życia ciepriałem na ciężką odmianę trądziku. Moja twarz wyglądała jakby gniła, ciągłe wizyty u dermatologów, ciężkie westchnienie lekarza, "no to teraz spróbujemy leku x", przerobiłem chyba wszystkie dostępne na polskim rynku, pomógł mi dopiero izotek (i to dopiero druga seria zakończyla się bez nawrotu)

I co słyszałem od ludzi za dobre rady? Oprócz "ludowych" metod (myj twarz moczem,
  • Odpowiedz
Ilu znacie młodych facetów, którzy na serio się nie myją? Pewnie paru się trafi, ale czy to jest jakiś powszechny problem? No właśnie...

@Piter1489: Co najzabawniejsze, często jest tak że same kobiety potrafią być bardziej syfogenne. Czy to się mało myjąc, czy mieszkając w syfie.

Ale ogólnie tak, to nie jest powszechny problem.
  • Odpowiedz
@NetworkCartoon: @Wutelgi żeby było śmieszniej mam takiego znajomego chada z body countem w dziesiątkach, zawsze pełno orbitrek (I to nie byle jakich bo przewijaly się np. córki lekarzy 9/10 xd).

-Mało zarabia
-jest leniwy
-wyzywa je
-myje się 2x na tydzień i sam
  • Odpowiedz
@Piter1489 mnie to w ogóle dziwi jak można myśleć i patrzyć na świat w taki czarno - biały sposób..życie takie nie jest..ja ciągle mam wątpliwości. A są ludzie co mają "swoją rację" i hu. Tyczy to się wielu dziedzin życia. Ehhh
  • Odpowiedz

@Piter1489: z drugiej strony, znam wielu mlodych mezczyzn ktorzy nie ogarniaja swojego otoczenia. w stylu buty uwalone, mieszkanie nie posprzatane, zra kebaby i popijaja to piwem.
nie sa to kandydaci na mezow/ojcow. sam taki bylem.
  • Odpowiedz

@Piter1489: Tych, którzy wcale się nie myją jest bardzo mało. Są jeszcze tacy, którzy mają braki w higienie ale... na początku na każde spotkanie przychodzą umyci i wypchanieni żeby maxować swoje szanse. Dopiero potem okazuje się, że goście myją się 2 razy w tygodniu ale to wychodzi
  • Odpowiedz