Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

astin +109
Jakim cudem klub ze striptizem wykorzystuje płytę Rynku do rozłożenia dywanu i barierek zapraszających do klubu? xD
#wroclaw
#wroclaw
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Słyszałem od znajomego, że podczas zimowania motocykla z wyjętym akumulatorem może być problem na wiosnę z immobilizerem - z uwagi na zbyt długi brak prądu w instalacji moto. Jest to możliwe? W swoim mam jeszcze zamontowany aku, ale prawdopodobnie wymontuje, bo moto będzie stało w nieogrzewanym garażu. Yamaha FZ1
@Gargulec_Wlochaty: Bzdura.
A przy okazji, czy gdybym zostawił aku w moto na zimę, to nie spadnie znacznie jego żywotność? Czy to też raczej mit - doładować po zimie i będzie git?
ogolnie warto podladowac raz na jakis czas, ja mam automatyczna ladowarke, wpinam w gniazdko raz na tyg i jest git
Nawet tanie aku jak Exide przetrwają zimę bez żadnego doładowania, tylko trudno mi powiedzieć ile miesięcy dokładnie, bo jedni odstawiają Moto już z końcem września, inni z końcem listopada lub grudnia, a zaczynają też różnie, połowa marca, inni kwiecień.
Nawet jeśli moto stoi na ulicy całą zimę latami, to na sto procent akumulator przetrwa przynajmniej parę miesięcy bez podładowania i odpali za pierwszym razem (pod warunkiem, że coś mu prądu nie ciągnie).
Wystarczy