Aktywne Wpisy

alkoJezus +39
Akcja jest jeszcze bardziej p------a niż myślałem
Cały czas coś mi nie grało w tej wiadomości i już wiem co
Na klawiaturze ekranowej na WhatsAppie nie mam przycisku ENTER, jest tak odkąd mam nowy telefon i nie wiem jak zmienić (jeśli ktoś z Was wie to możecie napisać bo mnie to irytuje)
Ta wiadomość nie mogła być napisana na moim telefonie
Włam? Ale jak? Kto i po co? Przecież jestem nikim, nawet nie opłaca się mnie
Cały czas coś mi nie grało w tej wiadomości i już wiem co
Na klawiaturze ekranowej na WhatsAppie nie mam przycisku ENTER, jest tak odkąd mam nowy telefon i nie wiem jak zmienić (jeśli ktoś z Was wie to możecie napisać bo mnie to irytuje)
Ta wiadomość nie mogła być napisana na moim telefonie
Włam? Ale jak? Kto i po co? Przecież jestem nikim, nawet nie opłaca się mnie
źródło: gg
Pobierz
OstatniGrosz +336

1. Kupił by odrazu biografie Kasparova (bez omówienia techniczego jakiejkolwiek partii), po przeczytaniu kilku stron wrzucał by rolki z mądrościami i cytatami jaki to był świetny szachista i od niego się uczy.
2. Zamiast odpalić chess.com czy lichess, zakupiony by był jakiś kurs szachisty za 1000 pln (oczywiście sama teoria)
3. Nauczyłby się legendy o szachach (o tym mędrcu co chciał za każde pole chciał 2 krotność ziaren i później wychodziło 2^64 ziaren)
4. Otworzyłby marke osobistą z kursami i poradami dla szachistów
5. Na pytania czym jest promocja piona / roszada / bicie w przelocie / pat. Uśmiechał się nie mając pojecia co to jest i rzucałby osiągnieciami kasparova w stylu "No kasparov tak wygrał partie bo miał mindset, think abałt it"
6. 100 elo na chess.com
7. Brak profitu
8. Zmiana branży na warcaby
9. Powtórz
#sebcel
@editores:
To tylko w chinach tak jest.