Aktywne Wpisy

Ziom166 +6
A stał pies ten wykop, wracam za pół roku. Do zobaczenia 17.05.2026, jak nie zapomne

Uuroboros +2
Nie rozumiem grania jako postać żeńska w grach.
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to

#wojna #ukraina #rosja #europa #polityka #grecja
@Metris: No nie, dotychczas Ukraina brała ruski gaz, co prawda się brzydziła, że wspiera zbrodniczy reżim, ale brała xD.
źródło: image
Pobierzźródło: IMG_6778
Pobierz@Balija: Jesteś żałosny, zrzekłem się obywatelstwa rosyjskiego w 2012r.
Mashallah, nie mam co dodać.
@Szinako powinni Ci odebrać polskie obywatelstwo. Popierasz reżimowe wrogie Polsce państwo, które Polska uznało jako terrorystyczne.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@assninja: Nie no, jedynie śmieszyło mnie, że Ukraina kupowała i nadal kupuje rosyjski gaz :/.
Denaturalizacja
Polskie - po ojcu
Bośniackie - po mamie
Niemieckie - po ojcu/po pradziadkach i na drodze naturalizacji.