Wpis z mikrobloga

@assninja:

ale genów się nie zrzekłeś i teraz siedzisz na polskim forum i się cieszysz że bandycka rosja morduje ludzi na Ukrainie.

Mashallah, nie mam co dodać.

@Szinako powinni Ci odebrać polskie obywatelstwo. Popierasz reżimowe wrogie Polsce państwo, które Polska uznało jako terrorystyczne.
  • Odpowiedz
się cieszysz że bandycka rosja morduje ludzi na Ukrainie.

@assninja: Nie no, jedynie śmieszyło mnie, że Ukraina kupowała i nadal kupuje rosyjski gaz :/.

powinni Ci odebrać polskie
  • Odpowiedz
@Balija: Aż tak się bojałeś ruskich, że już przygotowałeś się na ucieczkę( ͡° ʖ̯ ͡°)? Ja w odróżnieniu od ciebie wszystko postawiłem na Polskę, sprzedałem cały majątek w Rosji i wyprowadziłem wszystkie pieniądze i to w taki sposób, że jak pojadę do Rosji, to mam wyrok murowany.
  • Odpowiedz
@Szinako: Ty naprawdę myślisz że świat się kręci wokół was kacapow? Jesteś tak naiwny myśląc że ja te decyzje podejmowałem pod strachem przed wami? Z was to się zawsze śmiałem jak cała Europa na czele z Polakami, Jugolami i zachodnimi Niemcami.

Polskie - po ojcu
Bośniackie - po mamie
Niemieckie - po ojcu/po pradziadkach i na drodze naturalizacji.
  • Odpowiedz
@Szinako No i co ? Szukasz poklasku ? Jesteś kacapem, tam się urodziłeś i wystarczy. Zasługujesz tylko na mele na pape. Kiedyś w akademikach w Poznaniu na studiach poznałem twoich obywateli, po kilku sekundach rozmowy uciekali aż laczki pogubili i biegli na boso.
  • Odpowiedz