Aktywne Wpisy

akNe +249
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Piter1489 +225
Jej rodakom np. trafiło się, że mogą zostać rozerwani na froncie przez granat zrzucony z drona ze styropianu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pieklokobiet #blackpill #logikarozowychpaskow
#pieklokobiet #blackpill #logikarozowychpaskow
źródło: 1000011958
Pobierz

Tytuł:
Ślepnąc od światełAutor:
Jakub ŻulczykGatunek:
kryminał, sensacja, thrillerOcena: ★★★★★★☆☆☆☆
ISBN:
9788381391733Wydawnictwo:
Świat KsiążkiLiczba stron:
520Forma książki:
e-bookDziwna książka. Z jednej strony strasznie mnie irytował narrator, główny bohater, który oprócz relacjonowania akcji dzielił się niemal cały czas swoimi przemyśleniami na temat ludzi, życia i Warszawy. I były to rozkminy na poziome mrocznego emo gimnazjalisty - ahhhh, jakie to wszystko złe, puste i zepsute, a ja osiągnąłem ten mistyczny chłód, nie to co te robaki blablabla. Dosłownie co chwila narrator rzygał wielkopomnymi przemyśleniami w tym stylu i czasami naprawdę miałem ochotę to "przewijać". Z drugiej strony, mimo wszystko, jakoś chciałem wiedzieć co będzie dalej, zainteresowała mnie fabuła i parłem przez te ponad 500 stron do końca. W sumie nawet nie bardzo wiem dlaczego.
Prywatny licznik: 136/2025
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #czytajzwykopem #kryminalbookmeter #sensacjabookmeter #thrillerbookmeter
źródło: 691149-352x500
PobierzJestem syty. Mój żołądek jest spokojny. W środku jest lód.
To jest moja piosenka psa.
Ludzie nie znaczą zupełnie nic. Znaczą tyle co niewyraźne cienie na ulicach, oglądane z perspektywy samochodu, plamy znikające w ułamku sekundy.
To jest moja
Ale dzięki Tobie wiem, że raczej nie chcę tego czytać w całości
Mi osobiście od początku siadło to dobrze, bo pasowało do jego postaci - człowieka z normalnego świata, który na własne życzenie wkracza do tego o bardziej mrocznym charakterze i musi grać twardziela za wszelką cene, co generalnie