Wpis z mikrobloga

anonimowa ankieta, dlaczego tak hejtujecie Macieja K. (bo RODO)?

przy okazji poznamy liczbę hejterów - liczba głosów w ankiecie (zliczonych oczywiście anonimowo)

#slubodpierwszegowejrzenia #biznes #nieruchomosci #ankieta #pytanie
Ksemidesdelos - anonimowa ankieta, dlaczego tak hejtujecie Macieja K. (bo RODO)?

prz...

źródło: 2-scaled

Pobierz

Dlaczego hejtujeszMacieja?

• bo zazdraszam mu sukcesu 13.7% (64)
  • bo uważam, że jest oszustem 30.0% (140)
  • bo sie nudze 1.5% (7)
  • bo uważam, że jest farmazonem 52.4% (244)
  • dla rozrywki 2.4% (11)

Oddanych głosów: 466

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ksemidesdelos: na gościa plują już chyba wszyscy, a ten na spokojnie idzie w wypożyczonych ciuchach i wypożyczonych butach do wypożyczalni parasolek wypożyczyć parasol, bo deszcz pada. Nie podjedzie wypożyczonym Mercedesem, bo na ratkę leasingową w tym miesiącu nie stykło.
  • Odpowiedz
1) bo ludzie nienawidzą mlmiarzy - manipulatorzy, ściemniacze, puścili by Twoją starą w skarpetkach jakby się dała omotać
2) bo to jest reality show i ludzie chcą zobaczyć prawdziwe emocje a nie teatrzyk
3) bo intencją tego programu jest znalezienie drugiej połówki a nie lansowanie się w telewizji

Typ oszukał uczestniczkę, która zostanie z rozwodem w papierach i widzów. Za co go tu niby lubić xD
  • Odpowiedz
@Ksemidesdelos: z tym że nie przyszedł do programu po żadną relację ani związek tylko robić teatrzyk i promować swoją osobę w kontekście pozyskiwania jeleni na swój wątpliwy biznes w którym również oszukuje ludzi bo kreuje swój wizerunek na "człowieka sukcesu", udziela porad inwestycyjnych dedykowanych ludziom z poważnym kapitałem, a sam nie śmierdzi groszem. To tak jakby szkolenie z programowania prowadził junior po bootcampie który był w jednej pracy 2 miesiące,
  • Odpowiedz
@ifritti: jak obejrzałam ostatni odcinek i to co mówiła Karolina to przypomniało mi się, jak na rozmowie z psycholożka ona rozmawiała pierwsza. I mówiła, chociaż bez przekonania, że no spoko, że ona nie ma uwag i idzie w dobrą stronę. A Maciej wyrzygał się na nią przed kamerami, uronił łzę i jeszcze zagrał ofiarę przemocy, która się boi co będzie jak agresor się dowie, ze poszła po pomoc. Karolina do
  • Odpowiedz