Wpis z mikrobloga

#sebcel

No i kuuurła. Nie sądziłem że kiedyś to napiszę, ale Seba w końcu zamknął mi mordę, realizując jedną ze swoich obietnic.

Obiecał wiele, między innymi recenzje książki "mój następny oddech Wima Hofa", białko i kreatynę jak najbardziej proteinową, lajta o babach, które nie wykonują swoich obowiązków wobec facetów, kanał jutub, grupę discord dla fanów i podopiecznych. Miałem go za gównianego Midasa i farmazoniarza, a okazuje się że jednak poruszył sznurki i zaczął działać w ciszy, wypuszczając swój merch dla hejterów. Z tego co zrozumiałem to ugadał się z jednym z wykopków, który odpowiedzialny jest za komunikację na linii wykopki -- Seba i odpowiada za całą wysyłkową i finansową logistykę. Mentor w końcu na dochód pasywny, bo nie musi robić absolutnie nic, a i tak wpada jemu potężna prowizja za merch. Szapoba.

No i odebrałem dzisiaj taką piękną koszuleczkę, co sprawia że jestem jednym z bakłażanów, który dokarmia bambusa. Czy żałuję tych dwóch stówek? Absolutnie nie, bo Seba przez tyle lat dawał tyle wartości za free, że grzechem byłoby go nie wesprzeć.

SEBA, PRZEPRASZAM ŻE W CIEBIE NIE WIERZYŁEM. Szacun, że w końcu udało Ci się wypuścić namacalny produkt, a nie tylko takie gadanie p---------e. Będę nosił ją z dumą i mam nadzieję że niedługo będą też dostępne bokserki z Twoim wizerunkiem. Ciaobella.
Technick20 - #sebcel 

No i kuuurła. Nie sądziłem że kiedyś to napiszę, ale Seba w ko...

źródło: IMG_6624

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach