Aktywne Wpisy

MonazoPL +108
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +22
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 23.5% (144)
- kit 52.1% (319)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 24.3% (149)

No i kuuurła. Nie sądziłem że kiedyś to napiszę, ale Seba w końcu zamknął mi mordę, realizując jedną ze swoich obietnic.
Obiecał wiele, między innymi recenzje książki "mój następny oddech Wima Hofa", białko i kreatynę jak najbardziej proteinową, lajta o babach, które nie wykonują swoich obowiązków wobec facetów, kanał jutub, grupę discord dla fanów i podopiecznych. Miałem go za gównianego Midasa i farmazoniarza, a okazuje się że jednak poruszył sznurki i zaczął działać w ciszy, wypuszczając swój merch dla hejterów. Z tego co zrozumiałem to ugadał się z jednym z wykopków, który odpowiedzialny jest za komunikację na linii wykopki -- Seba i odpowiada za całą wysyłkową i finansową logistykę. Mentor w końcu na dochód pasywny, bo nie musi robić absolutnie nic, a i tak wpada jemu potężna prowizja za merch. Szapoba.
No i odebrałem dzisiaj taką piękną koszuleczkę, co sprawia że jestem jednym z bakłażanów, który dokarmia bambusa. Czy żałuję tych dwóch stówek? Absolutnie nie, bo Seba przez tyle lat dawał tyle wartości za free, że grzechem byłoby go nie wesprzeć.
SEBA, PRZEPRASZAM ŻE W CIEBIE NIE WIERZYŁEM. Szacun, że w końcu udało Ci się wypuścić namacalny produkt, a nie tylko takie gadanie p---------e. Będę nosił ją z dumą i mam nadzieję że niedługo będą też dostępne bokserki z Twoim wizerunkiem. Ciaobella.
źródło: IMG_6624
Pobierz