Aktywne Wpisy

ossprime +93
Na tym nagraniu (5 sekunda) widać, jak gość dobywa broni ZANIM kobieta rusza do przodu. Pierwszy strzał pada, gdy obie jego nogi znajdują się na lewo od pojazdu. Potem jeszcze poprawia 2 razy przez otwartą boczną szybę auta, gdy o jakimkolwiek zagrożeniu dla niego nie ma mowy. It's over dla chłopa.
#usa #minneapolis #policja #ice
#usa #minneapolis #policja #ice
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-9 o 23.05.14
Pobierz

Clefairy +59

źródło: 1000038568
Pobierz@gorzki99: a ile nie pijesz?
Daj sobie jeszcze czas - sen się w końcu unormuje, a jak nie, to zawsze można poprosić o pomoc lekarza
Mialem juz jakies okresy po miesiac czy 1,5. No ale zazwyczaj jakos to bywalo. Oczywiscie ze dam czas.
Poki co tabsy nie dzialaja (ale to takie zwykle z apteki). Zobaczymy. Jak mi sie sen unormuje to mam zamiar "troche" zmienic swoje zycie. Ale jak to mowia "one step at the time". Bez tej zmiany reszta nie ma sensu. Jak zaczne normalnie spac to sie moge brac za reszte.
Teraz nie piję już dłuższy czas. Zdrowo żyję, zdrowo jem i fizycznie czuję się wyśmienicie, psychicznie również, ale przemeblowałem dosłownie CAŁE swoje życie.
Wcześniej wielokrotnie próbowałem i
@Sportler: Chyba to organizm i pesel podjaly ja za mnie :P No ale raczej nie mam zamiaru dyskutowac :P Poza tym... No widze jak jest. Bez tej (udanej) zmiany reszta nie ruszy. A skoro to niejako "wymuszona" zmiana to trzeba isc za ciosem. Jak wspomnialem - juz pare razy bylo tak po miesiacu "spokoju" ale zawsze to byl najlatwiejszy okres i nie przypominam sobie takich problemow
@gorzki99: a co się zadziało, z ciekawości?
Byl teraz dlugi weekend co nie? Ja mialem przedluzony bo wzialem se jeszcze czw i pt wolne.
6 dni po ok 15 browcow dziennie...
No organizm juz nie ten co kiedys. Trochu dal mi znac :P W srode bylem nie do zycia kiedys powiedzialbym ze kac gigant ale to nie bylo to. Bylo o wiele gorzej :P Jak sie popoludniu walnalem spac to ok 21 juz bylo
źródło: temp_file7749753806869486287
Pobierzźródło: temp_file4379121711220482970
Pobierz