Aktywne Wpisy

Graner +9

Larsberg +1
Czy są tutaj ludzie którzy przeszli pierwszego Stalkera czyli Cień Czarnobyla na poziomie Master?
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
źródło: temp_file2445200029531261653
Pobierz

Ciekawi mnie ile zarabiają:
- dystrybutorzy,
- dystrybutorzy z wyłącznością na kraj,
- resellerzy
produktów specjalistycznych do przemysłu, w szczególności mam na myśli automatykę przemysłową (sterowniki PLC, falowniki, panele, AKPiA) jaki i oprogramowanie (SCADA, MES)?
Najbardziej mi chodzi o wyłącznych dystrybutorów na kraj typu Astor, Multiprojekt, Elmark, ale z drugiej strony też konkurujących ze sobą dystrybutorów jak sprzedawcy Siemensa typu Encon.
Założenie jest takie że nie chodzi o hurtownie typu TIM, tylko takie firmy które zapewniają profesjonalne wsparcie przed- i posprzedażowe.
Ktoś coś słyszał i się podzieli? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sberatel: W KRS nie sprawdzę czy firma X która sprzedaje sterowniki ABC za 10 000 zł w Polsce czy je kupuje od producenta za 7 000, 5 000 czy 2 500, a o to mi chodzi bardziej.