Wpis z mikrobloga

@Sinti: kwestia miejsca zamieszkania może. U mnie w latach 90 wieczorową porą na 99% to by w------l dostał, dopiero od jakichś nie wiem 10-15 lat jest w miarę spokojnie i ciężko za darmo w------l dostać.
  • Odpowiedz
@GibolXD: ten szczyl po prostu nie żył w latach 90 i nie wie jak było nie było internetu wszyscy latali na ulicy kryminały sterydy gangsterka by na każdym rogu złapał w------l A to co ten małolat pisze to k---a nie wie o czym on pisze
  • Odpowiedz
@Sinti: ty nie wiesz o czym piszesz nie było cokolwiek rurkowców Julek cieplaków i internetów wszyscy latali w gangach kibole dresy sterydy gangsterka ty nawet na twoim przykładzie to ci powiem że nawet za twój Avatar byś w------l dostał więc nie odzywaj się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia
  • Odpowiedz
@etepetete: ja rozumiem i ciebie i ciebie bo może po prostu ktoś w innych okolicznościach się wychował jak to mawia klasyk, u mnie to za dresy za nisko niż mówił kodeks sebixow mozna było wyłapac a co dopiero z tzwelem na czapce, ubiór z resztą był wtedy podstawą do zaczepki bo wtedy działały jeszcze subkultury, punki i skini to się notorycznie tłukli
  • Odpowiedz
@GibolXD: w tamtych czasach bujałem się praktycznie po całej Polsce i nie przypominam sobie żebym widział miejsca gdzie taki koleś z taką czapką na głowie by w-------u nie wyłapał więc małolat co tu struga znawce lat 90 to po prostu dyletant albo mieszkał wtedy w zamkniętym klasztorze wszędzie by w------l wyłapał wszędzie! Chciałbym tych wszystkich pseudo gitów charakterniaków sztywnych przenieść maszyna czasu chociaż na parę dni w tamte czasy, to
  • Odpowiedz
@etepetete: a ty żyłeś w latach 90? ile masz lat? owszem w pełni się zgadzam że istniały i wciąż istnieją miejsca w stylu rzekome przeszłe miejsce zamieszkania @GibolXD gdzie się pare małp mocnych poczuło, problem jest taki że to jest ten mniej niż 1% który odliczyłem, chłopie jak by każdy taki farmazon uliczników, kiboli i innych ćpunów był prawdziwy to w polsce gorzej jak w afryce było, nie wkręcisz
  • Odpowiedz
  • 0
u mnie to za dresy za nisko niż mówił kodeks sebixow mozna było wyłapac

@GibolXD: i co twój stary jak szedł do pracy to się obcym chłopom pucował jak nisko miał dresy? xD
  • Odpowiedz
  • 0
ty nawet na twoim przykładzie to ci powiem że nawet za twój Avatar byś w------l dostał więc nie odzywaj się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia

@etepetete: skąd by niby wiedzieli jaki mam avatar na wykopie xDDDD
  • Odpowiedz