Aktywne Wpisy

karolina-oska +83
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

bArrek +185
Do j-----j pracy jutro

Recka po 2h grania. Jak za taka gre z takim potencjalem70 zl to bajka, patrzac co obecne oferuja producenci innych gier.
Pierwsze co sie najbardziej rzuca to grafika. U mnie to wyfladalo tak. Pierwsze uruchomienie -> ustawienia -> high (jest jeszcze ultra). Grafika WOOW. To wyglada grubo. Potem szybki rzut oka w lewy gorny rog: i 45 fps na RTX3080. Na medium wyglada juz gorzej ale 80 klatek jest. Na najnizszych 120 fps, ale obraz rodem z Dirt 2.0
Kolejne wow to ffb. Ogrywam na Simagic Ultimate (23Nm). W iRacing, Dirt 2.0, Asseto otd zawsze musialem przykrecic moc ze 100% na 60-80% bo poza lamaniem rak w zakretach nie bylo zadnych wymiernych korzysci z ustawienia na 100%. Tutaj jest idealnie. Moze mam malo godzin zagranych w rozne symulatory bo raptem kilkaset na kilka roznych gier, ale dopiero teraz poczulem jak mozna przeniesc rozne rodzaje nawierzchni na kierownice. 100% mocy ustawione, rak nie urywa na zakretach badz przy dzwonie, za to czuc momentalnie zmieniajace sie rodzaje nawierzchni, laty na asfalcie itd.
Jak na wczesny dostep to jestem w globokim szoku i uznaniu dla tworcow.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Zulf: Życzę im jak najlepiej, ale jak słyszę "early access" to mnie uj strzela. Dlatego poszedłem do tego patologicznego, przepłaconego, próżnego iracing¯\(ツ)/¯
Wole cos nazwane early acccess za 70zl niz hucznie zapowiadany mfs2024 za 300-500 gdzie im w------o serwery w dniu premiery, resetowalo ustawienia klawiszy gdzie w takiej grze do ustawienia jest troche wiecej niz kierownica i skrzynia z pedalami. Druga premiera na która czekalem to Cities Skylines 2 bo nie chcialo mi sie w jedynce kombinowac z modami, to wypuscili smiecia ktory zabija RTX4090 przy kilkudziesieci k mieszkancow, gdzie zabawa zaczyna
@Zulf: Właśnie to jest najgorsze w irce. "Chore ludzie", co traktują irating jakby to był ostatni łyk wody na pustyni. Niektórzy, żeby tylko zebrać te kilka punktów więcej to by się zesrali pod siebie w tym rigu (╯︵╰,)
Grafikę poprawili, tylko nadal nie jest toto zoptymalizowane(ಠ‸ಠ)