Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +375
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +128
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

#steam #pcmasterrace #valve #steamdeck
Komentarz usunięty przez autora
https://wykop.pl/wpis/83860281/valve-steamdeck-gry-ktos-policzyl-ile-mniej-wiecej
co do aplikacji to steamosa traktuj jak odpowiednik odblokowanej konsoli. Kiedyś normalnie na ps3 mogłeś sobie zainstalować linuxa i używać jakiegoś tam pulpitu. Później sony to wywaliło. No to tutaj masz pseudo konsolę ale możesz sobie wejść w tryb "deweloperski" i instalować co chcesz od emulatorów każdego sortu po gry z innych sklepów. Jedno ale jest takie że valve nie oferuje wsparcia jak wychodzisz poza
Ktoś policzył ile mniej więcej kosztują części do tego nowego steam machine. Wychodzi około 425$, może być trochę drożej bo ramy drożeją.
Czyli pewnie 499$ bez marży albo 599$ z marżą