Wpis z mikrobloga

Po 18 latach pracy w KAS Marta Nawrocka zrezygnowała z pełnionej funkcji. W wieku 39 lat dołączyła do grona emerytów. W przypadku stażu pracy Nawrockiej emerytura wynosi 47,8 proc. ostatniej pensji. "Super Express" szacuje, że jej miesięczne świadczenie wynosi ok. 4 tys. zł brutto.

Emerytura w wieku 39 lat.....
Czyli po 18 latach pracy może ją dostawać spokojnie przez kolejne 45 lat xD

#demografia #emerytura #afera #bekazpisu
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Łał wykopki dowiedziały się że wszelakie służby przechodzą wcześniej na emeryture <olaboga>.

Ale będzie imba jak się doczytacie że tancerze też idą szybciej
  • Odpowiedz
  • 13
Łał wykopki dowiedziały się że wszelakie służby przechodzą wcześniej na emeryture <olaboga>

@xyz_xyz: Łolaboga wykopki o tym wiedzą ale postują, że to szkodliwe i absurdalne na przykładzie Nawrockiej.
  • Odpowiedz
@washington zioboro to bym pomogl odstawic do wiezienia. A zesral sie op no i troche ty. Ale rozumiem ze musicie sobie pomagac w obronie swojej pokretnej logiki wiec wybaczam ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
aaaaa czyli zrobiles prrrr o nawrocka ¯(ツ)/¯ no czego by sie spodziewać po malo inteligentnych silniczkach, jest przekaz, leca tresci

@xyz_xyz: no chyba to wynikało z tekstu, wystarczyło umieć go przeczytać xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Klimbert co takiego te właśnie mundurowi robią, że nie mogą pracować powiedzmy do 50 chociaż. Może toksyczne wyziewy z drukarek? Bo ja nie wiem.
  • Odpowiedz
@Klimbert: słabo, mój były somsiad, pan Jan przeszedł na emke mając 38 lat i 23 lata składkowe (3 zawodówki i 20 w milicji/policji), Agent Tomek w wieku 34 lat miał 4k brutto emerytury
  • Odpowiedz