Aktywne Wpisy

MonazoPL +76
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +10
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 21.2% (71)
- kit 54.6% (183)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 24.2% (81)

#gry
źródło: obraz
PobierzSwoją drogą zastanawiam się czy zacząć drugie podejście od początku czy od pewnego momentu. Kusi mnie zobaczyć inne wybory, chcę też zobaczyć jej to będzie wyglądać z Invisible, spróbować też lepiej rozwinąć drużynę i słać do akcji. Albo czy zacząć od czwartego epizodu i wyboru z kim się spotkać i lecieć dalej.
źródło: 1000037601
Pobierz@gimemoa: Tak, ale znowu kiedyś taki dispatch nie byłby aż tak zachwalany bo jest to po prostu tylko "dobra" gra, ale ostatnio jest mało dobrych gier.... Mi się dispatch też podoba ale obiektywnie nie ma podjazdu do starych gier taltale jak Wolf Among Us czy Walking Dead
za 2-3 lata powinni wydać kolejny sezon i tyle.