Aktywne Wpisy

matkawielebna +144

Tyrande +100
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: image
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Ale gdzie tam w ogóle dało się zauważyć jakieś tarcia światopoglądowe?
Ja tam widzę dwie osoby o trudych, a jednocześnie sprzecznych ze sobą osobowościach.
Z jednek strony: depresyjny, introwertyczny chłop po przejściach, z drugiej: trajkocząca bez ładu i składu ekstrawertyczna baba.
Mądrość ludowa głosi, że przeciwieństwa się przyciągają, ale tutaj chyba po prostu obu stronom brakuje inteligencji emocjonalnej.
Laweciarz kompletnie przytłoczony, nie umie jasno wyartykułować swoich zastrzeżeń, zamiast tego mamrocze pod nosem i nadaje na żonę w setkach. Kaja, niby ta otwarta i szczera, generuje bezustanną lekko napastliwą paplaninę, bez cienia autorefleksji, bo przecież jestem jaka jestem i c--j.
Mało realne, ale mogę sobie wyobrazić Laweciarza w związku z jakąś szarą, cierpliwą myszką lubiącą grilla i karuzele. Natomiast nie wiem, kto u licha mógłby znieść to ciagłe zaczepne p---------e Kaji "tak nie rób!", "tu popraaaw!", "tu źle masz!", "Krystyyyyaaan!". Może jakiś dynamiczniak-mistrz cietej riposty o granitowym poczuciu własnej wartości i nieprzebranych pokładach wyrozumiałości?
#slubodpierwszegowejrzenia
@mirekp: nikt nie jest na tyle zdesperowany xD
Kaja to typ kobiety na którą mam wrażenie polscy mężczyźni nie są gotowi. Ma rację z tym nadmiernym przywiazywaniem się do durnych stereotypów,typu że nie można powiedzieć o facecie że jest ładny. Może to trochę głupie porównanie ale byłam kiedyś na grillu i koleś nie posypal karkówki