Wpis z mikrobloga

które mówią co mężczyzna powinien zrobić żeby je posiąść

@TTedbundYY: a potem na podstawie tego powstają kursy PUA doboru paska do spodni, które zrobią z Ciebie alfę za jedyne 3000 peelenów ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@TTedbundYY: W ścianę to redpillaki mogą łbem przywalić.

Jak ktoś wyposzczony to wszystko weźmie. A chad też MILFem na jedną noc nie pogardzi. Klasyczny kołp redpillaka Pawła B--M.
  • Odpowiedz
@Cordinon: co ty pierdzielisz, tak jakby starsze kobiety nie mogły znaleźć "na pstryk" chłopa do związku. Mogą, tylko nie chcą brać lamusów, gołodupców albo redpilaków (czyli połączenie tych dwóch wariantów), a to oni stanowią większość rynku starych kawalerów.

@TTedbundYY STAY TOXIC xddd jakie januszcore
  • Odpowiedz
@TTedbundYY: Paweł B.DSM - mój ulubiony sterydziarz, teraz serwujący copium dla redpilarskich przegrywów. Realia są takie, że dwie koleżanki z pracy, 40 i 45 lat, średnie z wyglądu, przygruchały sobie jakichś bogatych kukoldów po pięćdziesiątce. Tyle ta wasza ściana warta xd
  • Odpowiedz
kiedy blackpillaki pojmą że w ścianie nie chodzi o ons tylko o stały związek

@Cordinon: typie przeciez zadbane milfy po 40 to nawet w kandytach na zwiazek przebieraja jak chca, fakt nie sa to zadne chady, ale juz jakis menego z korpo 45 lat z brzuskiem i zaoklami bedzie do takich spermił.
  • Odpowiedz
@Cordinon: w normalnym swiecie xd to tylko w redpilliańskiej bańce kobiety w średnim wieku musza błagać o odrobinę atencji. Realia sa takie jak pisze kolega wyzej @KanJaweuDieZweite

Realia są takie, że dwie koleżanki z pracy, 40 i 45 lat, średnie z wyglądu, przygruchały sobie jakichś bogatych kukoldów po pięćdziesiątce. Tyle ta wasza ściana warta xd
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua To samo chciałem napisać u mnie w robocie rozwódki z 2 dzieci "do odhowania" mają cym partnerów XD
Po prostu nie są grube i trochę się malują ot co
Ściana de facto nie istnieje
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: @scotieb ściana to niemożność udostępniania kuciapy topowym czadom, to że ją wziął jakiś beciak 6 czy 7/10 to nie znaczy, że ta kobieta nie cierpi i nie potrzebuje czada socjalnego z przydziału. Przynajmniej raz w tygodniu.
  • Odpowiedz