Aktywne Wpisy

tesknilam_ +363
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +425
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Od premiery nowej płyty minęło już trochę czasu, a ja nigdy jej całej nie przesłuchałem. Za to dziś odpaliłem sobie utwór Dekompresja.
Naszła mnie myśl - to jest płyta pożegnalna.
Upadek Oskara jest coraz bliższy i jest on tego świadomy, więc robi zamknięcie sam.
Mamy intro
"
- Wiesz, czasem mam wrażenie, że dzień się kończy szybciej niż się zaczął
- Normalne, zegarek zawsze wygrywa
- A ty? Jakbyś mógł... co byś zmienił w swoim życiu
- Pewnie datę ważności
"
Które już mówi o tym że może chciałby dłużej rapować, a czas ucieka szybciej niż by chciał i nie nadąża.
Następnie pierwszy wers
Królestwa upadają, więc czemu miałbym nie upaść
C--j mnie obchodzi upadek, zwłaszcza jeśli dałby rezultat
Mnóstwo opinii niezgodnych z moimi, więc c--j mnie obchodzi co z nimi
Czyli - mam fejm i mam w------e czy upadnę, nachapie się kasy ze sponsoringu i zejdę ze sceny ;D
Prove me wrong
Resztę rozkminy zostawiam Wam ;)
Za to śmiało mogę polecić album SUKCESJA od Księcia Mazowieckiego.
#pro8l3m #rap #polskirap #muzyka
źródło: image
PobierzCo do ERO - jestem fanem JWP, ale głównie Kosiego i Łajzola, Ero mimo że jest jednym z ojców polskiego rapu - nie przypadł
@Xnxx69 Czekam na nowe rzeczy od Hałastry. Ale gdzieś z tyłu mam pewne obawy, że dosięgnie ich "problem problemu" i staną się monotematyczni i każda płyta będzie taka sama
Z resztą to samo z tymi ekipami typu Ćpaj Stajl, może i brzmią świeżo, ale słabo.
Crank All już zalicza regress trochę po 3 mixtapeach, aczkolwiek dalej propsuje i czekam na coś świeżego
ale na koncertach tego nie widać, we wrocku jak wstawiali na insta fotki to ludzi full, a to nie był darmowy koncert. także muzycznie się format wyczerpał, ale po ludziach nie wygląda żeby się odwracali
tak na marginesie posłuchałem sobie ostatnio płyt pro8l3m i ground zero i jaka to