Wpis z mikrobloga

Dlaczego brytole nie wprowadza prawa STOP AND SEARCH?

Jak mozna jednoczesnie miec najwyzsze standardy BHP na swiecie, jedne z najbezpieczniejszych drog na swiecie na 100.000 kierowcow.
A od dekad plakac i sie zalic ze ludzie sie zabijaja na ulicach przy pomocy noza?

To jest tak gupie.
Jecza,spuszczaja sie, malo orgazmu nie dostana piszac komentarze kto bardziej serduszko otworzy XD Oto kilka:

"Heartbreaking 💔 Riparadise young man 💛✨️💛 sending strength an love to all your family an friends"
"Sending all my love and condolences to his family"
"Condolences. Whats happened to the youth off today. Such sad times for our children to grow into"

POWIEM tak, przez kolejne 30 lat te balwany beda jeszcze pisac te komentarze ale to nic nie zmieni oprocz klikniec na FB,itp

Mnie to nie dotknelo bo mam wbudowany skaner i wiem kolo kogo sie nie krecic i trzymac od patoli dystans,ale naiwniacy sa dzgani nozami bo mysla ze jak otworza serduszka to nozownik bedzie spokojny,

#uk #anglia #emigracja #patologiazmiasta #patologia
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adamsowaanon: To wiesz już że są pomysły o tym żeby jednak zalegalizować noże bo dotychczasowy zakaz okazuje się dyskryminujący, rasistowski? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dokładnie ten argument podano a nie że noże są używane np przez instalatorów, fachowców itd
  • Odpowiedz
biale chavsy tez dzgaja, wiec nie tylko kolorowych trzeba przeszukiwac

@adamsowaanon: co prawda rzadziej ale białych też przeszukują:
there were 24.5 stop and searches for every 1,000 black people, and 5.9 for every 1,000 white people
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: rządzący w tej sprawie nic nie robią, sprawiają tylko wrażenie że coś robią i wmawiają nam że te działania przynoszą efekty. w mediach piszą że jest coraz bezpieczniej, a w rzeczywistości ludzie boją się wieczorem wyjść z domu, bo anti social behaviour bije rekordy (nawet w dzielnicach gdzie 10 lat temu panował spokój). Elity pozamykaly się w prywatnych ulicach z prywatną ochroną i zwiększonymi patrolami policji, a ty sam
  • Odpowiedz