Aktywne Wpisy

vorky +10
źródło: 1000025502
Pobierz
AgentGRU +105
Chłopczyku, szykuj się na pozew (napisany Comic Sansem, śmiechu warte)
#sebcel
#sebcel
źródło: 1000008965
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000025502
Pobierz
źródło: 1000008965
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jak mozna jednoczesnie miec najwyzsze standardy BHP na swiecie, jedne z najbezpieczniejszych drog na swiecie na 100.000 kierowcow.
A od dekad plakac i sie zalic ze ludzie sie zabijaja na ulicach przy pomocy noza?
To jest tak gupie.
Jecza,spuszczaja sie, malo orgazmu nie dostana piszac komentarze kto bardziej serduszko otworzy XD Oto kilka:
"Heartbreaking 💔 Riparadise young man 💛✨️💛 sending strength an love to all your family an friends"
"Sending all my love and condolences to his family"
"Condolences. Whats happened to the youth off today. Such sad times for our children to grow into"
POWIEM tak, przez kolejne 30 lat te balwany beda jeszcze pisac te komentarze ale to nic nie zmieni oprocz klikniec na FB,itp
Mnie to nie dotknelo bo mam wbudowany skaner i wiem kolo kogo sie nie krecic i trzymac od patoli dystans,ale naiwniacy sa dzgani nozami bo mysla ze jak otworza serduszka to nozownik bedzie spokojny,
#uk #anglia #emigracja #patologiazmiasta #patologia
@adamsowaanon: przecież coś takiego od dawna istnieje
https://www.ethnicity-facts-figures.service.gov.uk/crime-justice-and-the-law/policing/stop-and-search/latest/#by-ethnicity
Key statistics for the year ending
@adamsowaanon: co prawda rzadziej ale białych też przeszukują:
there were 24.5 stop and searches for every 1,000 black people, and 5.9 for every 1,000 white people