Aktywne Wpisy

MonazoPL +144
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
FELIX90 +217

źródło: temp_file2440236989022392266
Pobierz@Karo8665: nie czekają
To nie jest kwestia żadnego nastawienia i zmiana myślenia nic tu nie pomoże, takie są po prostu fakty. To nie jest nic urojonego. Przegryw nic sobie nie musi wkręcać, że jest brzydki, niski, nieatrakcyjny, bo słyszał to w swoim życiu wiele razy, mówione wprost, bądź za plecami, a jeszcze więcej razy widział reakcje, które to potwierdzały, i jedyne z czym się spotykał to odrzucenie, czasem mniej brutalne czasem bardziej.
Bawią
@Karo8665: w sumie jakby się tak głębiej zastanowić to masz rację. Po co mam siebie obwiniać, że mi nie wychodzi, jak mogę przerzucić całą winę na kobiety, że mnie nie chcą.