Wpis z mikrobloga

to marsz polityczny czy odzyskania niepodległości ?

@Yasir: niepodległość odzyskaliśmy pozbywając się polityki obcego wpływu. W tym wpływu "niemieckiego" XD Nie widzę tutaj konfliktu.
  • Odpowiedz
@turfa8: a uargumentujesz mi ten wpływ niemiecki ? pewnie podasz argument cpk i ze na słuzebność niemców blokuje to ? a pokazesz mi co blokuje, tzn gdzie ta budowa tego cpk jest ? gdzie jest zaczeta? pokazesz mi obrazki ? bo ja tylko slyszałem o tym słynnym cpk. jak poprzednicy kupowali działki aby sie dorobic albo sprzedawali kluczowa działke tak ze budowa by nie ruszyla. no ale moze cos innego
  • Odpowiedz
@Yasir:

Donald nieraz pokazywał swoją lojalność w stosunku do Niemiec, w stosunku do Polski nieco gorzej idzie.

Wciąż nie znamy szczegółów finansowania platformy w latach '90 za to wiemy, że Niemcy do cyna '97 miały w pełni legalny własny do budżetu system korumpowania polityków w innych krajach. Potem stwierdzili, że to w sumie
  • Odpowiedz
@Howsitgoing: "Donald nieraz pokazywał swoją lojalność w stosunku do Niemiec, w stosunku do Polski nieco gorzej idzie."

no to podaj te argumenty bo skoro tak piszesz to łatwo bedzie

Wciąż nie znamy szczegółów finansowania platformy w latach '90 za to wiemy, że Niemcy do cyna '97 miały w pełni legalny własny do budżetu system korumpowania polityków w innych krajach. Potem stwierdzili, że to w sumie
  • Odpowiedz
@Yasir:

Nie ma jednoznacznego wyraźnego dowoduna piśmie na X, wiec X nie istnieje.

Spoko. Braun zlozyl na siebie doniesienie, ze jest ruskim agentem, zeby zdjeli mu immunitet i sprawdzili czy cos jest na powiazania z Rosja. Nic nie bylo.

Ta sama sytuacja.
  • Odpowiedz
  • 0
@Howsitgoing: No wiec nie ma nic ale jednak to ruski agent ? czyli po agencja niemiec ale nie ma nic na nich, pis to pro polska partia ale blokowala jak sie da cpk, to cpk ktore jeszcze nawet nie ruszylo i bronila polske przed imigrantami ulatwiajac im wydanie wiz za kase, konfederacja to nowa sila, jej konic to podatki a nie potrafia rozliczenia finansowego swojej parti zlozyc, a braun to
  • Odpowiedz