Aktywne Wpisy

tesknilam_ +882
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
razdwatrzy55 +280
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz

Szukam czegoś, co jest modne i znane. Wiem, że na wykopie lubicie Orient, ale ludzie znają takich zegarków. Casio kojarzy się z czymś tanim. Co jest znane i w miarę uchodzi za droższe? Może przynajmniej ktoś markę podpowie. Szukam czegoś do 500 zł. Chyba najlepiej czarny jakiś
#zegarki
źródło: pobrane (7)
Pobierz@SamotnikPospolity: Można się obawiać, że jak (oglądający) nie znają Orienta - to i nie będą znali też Lorusa ani Fossila.
źródło: image
PobierzRaczej nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz.
źródło: IMG_1905
PobierzZegarki Hugo Boss jeśli zależy Ci na rozpoznawalnym znaczku w takiej cenie (np. https://m.olx.pl/d/oferta/zegarek-meski-hugo-boss-talent-oryginalny-box-torba-gratis-okazja-CID87-ID15eHF8.html - miałem dokładnie ten model kiedyś przez kilka miesięcy). Jak najbardziej przyzwoita jakość ponieważ spora część linii zegarków Boss jest robiona przez grupę Movado.
Bo jest chcesz coś, co jest jakkolwiek w naszym kraju rozpoznawalne z marek zegarkowych przez szarego człowieka w PL to pewnie
źródło: 01407c384336bcfa75079f1fea14
Pobierz