Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +12
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +107
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

#nieruchomosci
źródło: temp_file2097237898741268972
PobierzGwarantuje, że gdyby mogli to by wykupili wodociągi i wydawali wodę do wiader, jak wataszka w Sudanie Północnym.
@Metylo: W ktorym kraju tak bylo, ze po wprowadzeniu katastra ceny mieszkan poszybowaly w dol i sa niskie?? W zadnym? No to dlaczego w Polsce ma byc inaczej? NIe jestem przeciwnikiem katastra, po prostu pytam.
Jak ceny nie spadną a koszty przeniesiecie na najemców to po co drzecie p---e?
poza tym kataster od kazdego mieszkania mi sie nie podoba, bo niby czemu ma mi sie podobac. place podatek dochodowy, place vat czemu mam jeszcze w przyslosci placic kataster?
@HexenHeretic
1. Kataster w mojej opinii jest jednym z ważniejszych elementów trzymający ceny nieruchomosci w ryzach (czyli szprycowanie niemrawej gospodarki latami zerowych stop) na zachodzie.
2. Katater docelowo powinien byc na wszystko, z jakimś malym wyłączeniem per m2/os.
3. Masz go zapłacić bo panstow jest w chronicznym deficycie. U nas nie ma w zasadzie podatków majątkowych- to lepiej to, niz kolejne od pracy, od konsumpcji juz sa dosc wysokie.
Mów mi dobrze dobrze mi mów
Łaskocz czule warkoczem
źródło: images
Pobierz