O co chodzi z tym szkalowaniem Lewego? Na fb i wykopie masa postów, że Lewy jest taki i owaki. Czy Kucharski i ten cały Staszewski dostali od Barcelony pieniądze, żeby przeprowadzić akcję szkalowania Lewego, żeby go wypchnąć z klubu? Co mnie obchodzi jego żona i co jakieś lamusy o nim sądzą? Mnie interesują tylko jego bramki.
@Robol: o ile słowa Kucharskiego wynikają z osobistej niechęci i goryczy że Lewy odciął go od wielkich pieniędzy, o tyle Staszewskiemu można wierzyć. Po tym wywiadzie jak widziałem fragmenty to myślałem że tam poleci strzał na strzale, ale nic bardziej mylnego - zwyczajnie dowiedzieliśmy się że Lewandinho nie jest ambasadorem Caritasu i misjonariuszem, tylko zwykłym Kowalskim co nie zawsze lubi swoich współpracowników, co się w-----a na innych ludzi, co nie
@michalxd21: no tak, ale na laczynaspilka mozna bylo sobie wyrobic co nieco opinie, a myslalem, ze nie z Tobą takie numery, ze Magda Mołek napisze na swoich socialach, że Lewy dostał nagrodę Nobla i Ty w to uwierzysz xD
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
#lewandowski #mecz #barcelona
źródło: temp_file2836525932982415281
Pobierz@michalxd21: ale dla kogo się okazało dla januszy i grażyn czy dla Ciebie?
@Matpiotr: ale dopiero po treningu
źródło: Bez nazwy-2
Pobierzźródło: 7b16f6e9484228c636e92342a5fb0e626df1bf8680894893ca78a41ca7e86f24
Pobierz@eugeniusz_geniusz: dzisiaj strzelił dwie. Mówimy o tym samym gościu?