Wpis z mikrobloga

Wyobrażacie to sobie? Macie w domu typa, który nic nie robi tylko gra w gry... i jeszcze was zdradza?

#famemma
afca - Wyobrażacie to sobie? Macie w domu typa, który nic nie robi tylko gra w gry......

źródło: images

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 81
@afca jak byłem młody to mi babcia długo łeb ryła że jak będę tyle siedział przed komputerem to nigdy dziewczyny nie znajdę aż w końcu ją posłuchałem. Minęło ponad 20 lat a ja nadal sam, konta tibijskie dawno przepadły, ona nie żyje a jakiś jajogłowy co nie wychodzi z domu bo c-----a grafika na dworzu dalej gra i se rucha różne szlaufy i pewnie nawet golasa bisexa zaliczył. Życie jest niesprawiedliwe
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@gardze_przegrywami_xd oj zielonka, widać, że masz zaburzony system wartości i priorytety.
Onlyfansiary też zarobiły miliony na pokazywaniu pusi i co? Też szacunek?
Liczy się to, czy jest się przydatnym dla społeczeństwa. To co robi Izak nikomu nie pomaga, wręcz przeciwnie. Wciąga dzieciaki, czy to w h----d skrzynkowy, czy granie w gry, a później rośnie nam społeczeństwo debili, co nic nie umie.
  • Odpowiedz
@afca: ale czemu ty porownujesz onlyfansiary, co pokazuja dziure za 10 dolarow do ziomka, co sobie gral w csa i byl nieszkodzliwy calkowicie dla nikogo? XD
wiem, ze cie to boli, ze musisz tyrac jako robol za psie pieniadze i nie masz mozliwosci zmiany swojego zycia. ale to nie znaczy, ze musisz nienawidzic wszystkich ludzi, co maja wiecej od ciebie
  • Odpowiedz
@afca:

Liczy się to, czy jest się przydatnym dla społeczeństwa

Pieniądze zarobione ze szkodliwych społecznie rzeczy i z przydatnych społecznie rzeczy są takie same, więc w jakim sensie liczą się tylko te przydatne?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@SuperTimor435 patrzysz na to ze swojej perspektywy, a nie z punktu widzenia dobra ogółu. Nie patrz na pieniądze, jak na coś co musisz mieć, by przeżyć, tylko jak na nagrodę za zrobienie czegoś.
Satysfakcja z pracy która ma sens i jest przydatna innym, coś zmienia w ich życiu jest zdecydowanie większa, niż np. siedzenie w korpo i pierdzenie w stołek przez 8h.

Jeśli traktujesz pracę, jako coś, co ma służyć tylko
  • Odpowiedz
@afca: pragnę przypomnieć że zanim ruchał d--y był przykładem idealnego youtubera który nie ma afer, jego twórczość nie jest szkodliwa i jednocześnie nie promował niczego negatywnego co w 2015 gdy każdy każdemu ruchał matki i trzynastki było wyjątkiem
  • Odpowiedz
@afca:

patrzysz na to ze swojej perspektywy, a nie z punktu widzenia dobra ogółu.

Tak. Czemu miałbym patrzeć na ogół, a nie na siebie, skoro każdy z osobna w tym ogóle też patrzy tylko na siebie?

Nie patrz na pieniądze, jak na coś co musisz mieć, by przeżyć, tylko jak na nagrodę za
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@SuperTimor435 widzisz, może jestem za bardzo idealistą i uważam, że każda praca powinna mieć jakiś wyższy cel, a nie tylko zarobek dla pracownika. Uważam, że praca jest po to, by konsument mógł skorzystać z usługi/kupić produkt/polepszyć jakość swojego życia, a nie po to by pracownik miał pracę.

Jeśli chodzi o korpo to nie do końca tak jest. Mnóstwo kasy się tam marnuje, wiele ludzi wykonuje pracę która nie jest konieczna, nie
  • Odpowiedz
@gardze_przegrywami_xd: jak pani zamiata park to tez na nia plujesz? To ze twoja wartoscia jest ilosc zarobionych pieniedzy i walenie gruchy to ja sie w to nie w--------m. Oceniasz ludzi pod wzgledem zarobkow, wroze ze kolegow jak i kobiety na twpim horyzoncie od dawna nie bylo. Chyba ze mowimy o k-----h
  • Odpowiedz