Wpis z mikrobloga

Mam pytanko. Po lewej stronie jest Top Repositories miałem listę aktywności czy coś. Jak ktoś odpisał w wątku, który załozyłem (może jak się udzielałem też) to tam mogłem zobaczyć. Teraz tego nie ma i jak to przywrócić?

#github #programowanie
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fervi: tam się trochę pozmieniało, wszystko tam powinno być tylko w trochę innym miejscu. Mam nadzieję, że już to odnalazłeś.

...siada z security i ustalają wszystko na początku.

Co oni piszą? Nie wiedziałem, że przy tworzeniu czegokolwiek trzeba na początku usiąść z taką osobą jak ty i obgadać podstawy a na końcu testować. ( ͡°
@greenbox +4
@pearlkele: U nas architekt siada z security i ustalają wszystko na początku. Na koniec i tak są testy i chłopaki muszą czasem coś tam poprawić, ale generalnie od początku buduje się apkę zgodnie z ustaleniami infosec
  • Odpowiedz
  • 0
Mam nadzieję, że już to odnalazłeś.

@plaisant: Nie :D I to mnie boli.

W tym samym panelu (prawdopodobnie na samej górze lub na dole listy) powinieneś mieć nową ikonę, która nazywa się "Inbox" (Skrzynka odbiorcza) lub "Notifications" (Powiadomienia).

@plaisant: Zgadza się i widziałem to. Ale nie mam tego w ogóle. Ale zobaczę może jak ktoś mnie wezwie, bo ustawiłem, by zamiast rzeczy na maila to były na Github
  • Odpowiedz