Aktywne Wpisy

MonazoPL +87
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +151
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

#starezdjecia #zdjecia #polskiedomy #klimat #nostalgia #staredobreczasy #niewiemjaktootagowac #polska #studia #licbaza #nostalgicznearchiwa i #stareciastoztruskawkami #zima #fotografia #gimbynieznajo
źródło: 553441001_2893732194347897_1902504612013197689_n
PobierzSwoją drogą klimat jak z 997 z odcinków z lat 80, a tu powiedzieć, że gimby nie znajo to nawet za mało. To było bardzo specyficzne, już nawet lata 90 ze swoim powiewem zachodu były nieco inne, choć dawały poczuć sporo z tego co było wcześniej.
@Ciasto_z_Truskawkami: Spoko, może to będzie bardzo kontrowersyjna opinia dla niektórych, ale ja lubię. Nawet ta szarówa ma swój urok, pamiętam szło się rano albo wieczorem gdzieś czy tam nawet jechało taka pogoda na zewnątrz słuchawki na uszach i to było na swoj sposób piękne po drodze jeszcze tam z kimś się piątkę zbijało znajomym zazwyczaj.
@Ciasto_z_Truskawkami: I tutaj znowu mamy tak samo. Ten wszechobecny chłód, śnieg, zima uspokajają mnie na swój sposób, idziesz sobie nawet na spacer i jest jakoś inaczej. Do tego jeszcze ten świąteczny okres.