Wpis z mikrobloga

@Ciasto_z_Truskawkami: Nie, tego już nie doświadczmy. Odchodzi całe pokolenie, które stało za takimi krajobrazami, a kontynuacji nie będzie ¯\(ツ)/¯
Swoją drogą klimat jak z 997 z odcinków z lat 80, a tu powiedzieć, że gimby nie znajo to nawet za mało. To było bardzo specyficzne, już nawet lata 90 ze swoim powiewem zachodu były nieco inne, choć dawały poczuć sporo z tego co było wcześniej.
  • Odpowiedz
Już niedługo znowu tego doświadczymy

@Ciasto_z_Truskawkami: Spoko, może to będzie bardzo kontrowersyjna opinia dla niektórych, ale ja lubię. Nawet ta szarówa ma swój urok, pamiętam szło się rano albo wieczorem gdzieś czy tam nawet jechało taka pogoda na zewnątrz słuchawki na uszach i to było na swoj sposób piękne po drodze jeszcze tam z kimś się piątkę zbijało znajomym zazwyczaj.
  • Odpowiedz
mam dosłownie to samo, i mimo tego chłodu uwielbiam ten dziwny spokój jaki wtedy panuje

@Ciasto_z_Truskawkami: I tutaj znowu mamy tak samo. Ten wszechobecny chłód, śnieg, zima uspokajają mnie na swój sposób, idziesz sobie nawet na spacer i jest jakoś inaczej. Do tego jeszcze ten świąteczny okres.
  • Odpowiedz