Wpis z mikrobloga

#nieruchomosci

Wszedłem se popatrzeć na ogłoszenia o sprzedaży mieszkań bo pomyślałem że to dobry moment na inwestycje w beton na wynajem. I jestem zszokowany w jakim gownie ludzie żyją . Nawet mieszkania po remoncie wyglądają biednie.
Ja to jednak żyje w topowej bańce, chociaż sądziłem inaczej to jednak odpłynąłem od przyziemnych spraw i poziomu życia przeciętnego Polaka.

#przemyslenia #rozkminy
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@GomiGomi: tak. Jak coś pisze na wykopie to znaczy, że umilacie mi czas spędzony w samotności … gazet już nie drukują, a nudno tak siedzieć i czytać etykiety środków czystości. Byłoby to kontrproduktywne.
  • Odpowiedz
@PanieAreczku: ja ci bardziej polecam po prostu zainwestować w działkę, wybudować dom, lepiej na tym zarobisz. Może być nawet bliźniak, urządzasz po kosztach i wynajmujesz albo w dłuższym planie sprzedajesz. Pamiętaj o ogródku bo to podstawa. Auto może stać na ulicy albo na podjeździe.
  • Odpowiedz
  • 0
@makler___gieldowy: nie no, mam z 500k luźnych. Za 500k to ciężko byłoby odpalić sensowny projekt deweloperski. Wybudowałem swój dom, na gotowo poszło ponad 2,5… fakt, taki pod wynajem czy sprzedaż to można dać byle g---o byleby wt2021 spełniło. Ja tam mieszkać nie będę. No ale teraz dla odmiany wolałbym coś małego w dobrej lokalizacji żeby było dla córki na studia czy coś
  • Odpowiedz