Wpis z mikrobloga

@Inc3l_z_Krosna: Mi się podobają małe kotki. Duże kotki też. Jak widziałem w lesie jelonka to też mi się podobał. Ale czy to znaczy, że mnie to w jakikolwiek sposób podnieca? Nie. Mój mózg podnieca się czymś zupełnie innym. Jeśli podobają Ci się młodzi ludzie to OK. Jeśli jednak Cię podniecają to radzę iść do lekarza zanim nie będzie za późno
  • Odpowiedz
@Inc3l_z_Krosna: Generalnie musisz być dosyć młody, jeśli jeszcze nie postrzegasz osób w tym wieku jako po prostu dzieci. Różne określenia tego samego. Mnie to nie boli. Śliń się tam do "wyrobionej" 15stki.
  • Odpowiedz
Faceci którzy mówią że im się nie podobają dziewczyny w wieku 15-17 lat albo kłamią, bo chcą wyjść na wielkich antypedofilów xd

@Inc3l_z_Krosna: Już kiedyś na mikroblogu o tym pisałem. Jest drastyczna różnica pomiędzy "podobają mi się dziewczyny w wieku 15-17 lat", a "podobają mi się dziewczyny wyglądające na 15-17 lat". Były robione badania, gdzie ankietowani nie byli informowani o wieku osób, które oceniali i wyszło na to, że szczyt
tiritto - >Faceci którzy mówią że im się nie podobają dziewczyny w wieku 15-17 lat al...

źródło: 1424025945_2060988424-3476560395

Pobierz
  • Odpowiedz
@tiritto: no racja niektóre dziewczyny 12-14 naprawdę wyglądaja na 16 lat wiadomo że się bedą podobać facetom. wiadomo to że wyglądają na 16 nie znaczy że można się za nie brać, ale jednak jest normalnym że się takie podobają. Mi samemu się niektóre 12 latki podobały, oczywiście wyglądające na 16-18 lat
  • Odpowiedz