Wpis z mikrobloga

#kiszak chciałby mi ktoś wytłumaczyć jaki zapis z nowego regulaminu jest powodem usunięcia tych filmów? Bo jestem maciusiem i nie widzę powiązania
Monkee - #kiszak chciałby mi ktoś wytłumaczyć jaki zapis z nowego regulaminu jest pow...

źródło: image

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@M_onk_ee: Bo kiszak przewiduje przyszlosc, za miesiac, pol roku, rok nieważne, ale w koncu faktycznie zmieni sie cos w regulaminie, niezaleznie co sie zmieni zostanie podpięte to po 1500 usunietych/ukrytych filmow.
  • Odpowiedz
@M_onk_ee: ich logika jest taka, że youtube ma coś zrobić, żeby ograniczyć kanały szoterskie. Usunięte filmy to szoty (tak samo zresztą jak wszystkie na kanałach) więc zaaif i kto tam jeszcze musieli z jakiegoś powodu usunąć te 1600 filmów, ponieważ jutub mógłby się do nich przyczepić (dlaczego do nich akurat, a do reszty nie, to nie wiadomo). Kanał Maciek z czatu spadł, bo autor kanału nie był na tyle przewidujący,
  • Odpowiedz
  • 0
@june_of_44: Dzięki za wyjaśnienie, niestety od widza kaszlaka nadal się nie dowiedziałem dlaczego pousuwał filmy, mimo że to on użył argumentu regulaminu youtuba i nie potrafił go poprzeć jakimkolwiek argumentem
  • Odpowiedz